» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2019. április 14

2019. április 14.

HIRDETÉSEK

 1. A Fóti Római Katolikus Egyházközség ezen a nyáron ismét megrendezi hittanosainak nomád stílusú nyári táborát, ahova szeretettel várunk, minden 6 és 15 év közötti gyermeket. Időpont: július 13.-20. Helyszín: Zebegény. A jelentkezési lapot a templomban a kijáratnál és a plébánián találják az érdeklődők.
 2. Ne feledkezzenek meg a testvérek arról, hogy nagypénteken szigorú böjti nap van. Ez azt jelenti, hogy 14 éves kortól hatvan éves korig ezeken a napokon csak háromszor szabad étkezni, egyszer jóllakni. Emellett hústilalom is van. A hústilalom a nagyböjti péntekekre is vonatkozik, 14 éves kortól halálunkig. A böjti napokon mindenkinek lelkiismereti kötelessége az önmegtartóztatás gyakorlása is.
 3. A Jézus szenvedéséről, haláláról és föltámadásáról szóló misztériumjátékot április 18-án nagycsütörtökön, este 9 órakor adjuk elő a templomban. Mindenkit szeretettel várunk erre az alkalomra, Húsvét titkának átélésére!
 4. Nagycsütörtökön éjjel virrasztást tartunk a templomban 23-02 óráig. Aki vállal elmélkedést, kérjük, hogy jelentkezzen a sekrestyében.
 5. A nagyszombati Szentsír őrzésre már lehet jelentkezni a padsor végén kitett űrlapon. Kérjük, hogy úgy írják be magukat a kedves testvérek, hogy ne maradjon őrzés nélkül az Oltáriszentség.
 6. Ma, a délelőtti szentmise után bérmálási oktatás lesz a plébánián.
 7. Az óvodai beíratás időpontja a Gondviselés Óvodában 2019. április 23, 24, 25-én, húsvét után kedden, szerdán és csütörtökön, 8 – 16 óráig lesz az óvoda épületében. Szeretettel várjuk a jelentkezőket, beiratkozni vágyó családokat. Kérjük a kedves testvéreket, szóljanak kisgyermekes ismerőseiknek erről.
 8. Köszönjük a kedves testvérek eddigi támogató adományait az épülő óvoda melletti telek rendezésének kifizetéshez. Továbbra is fogadunk felajánlást, amit a plébániára, vagy a sekrestyébe lehet behozni. Isten áldja meg az adakozókat!
 9. Kiss Gy. László Liszt-díjas tárogatóművész hangversenye lesz a templomban 2019. április 28-án, vasárnap az esti szentmise után. A művész már a szentmisén is közreműködik.
 10. A vértanú atyák emlékére szervezett programra szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők Jászkarajenőn. A program május 4-én 9 órától délután 5 óráig tart. A plakát a hirdetőtáblán olvasható.
 11. Szeretettel köszöntjük az Anasztázia, Tas, Csongor, Joakim, Bernadett, Rudolf, Dezső, Andrea, Ilma, Aladár, Malvin, Emma, Tihamér, Tivadar, Anzelm és Konrád nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!