» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. május 28

2017. május 28.

Urunk mennybemenetele

HIRDETÉSEK

 1. Augusztus 6 és 12. között családtábort szervezünk Balatonlellén, amely a hittantáborral és a regnumi táborral egy időben lesz, egy üdülőben. Szeretettel várunk minden egyedülállót és a családokat is. Jelentkezni június 1-ig a plébánián lehet, itt lehet a részletek felől is érdeklődni. A hittantábor ára 15.000,- Ft, a családtábor ára gyermek: 23.000,- Ft, felnőtt 36.000,- Ft.
 2. A hét közepéig még tart a májusi litánia, ami este fél 7-kor kezdődik. Kérjük, éljenek az imádság ilyen lehetőségével.
 3. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe a júniusi rózsafüzér imaszándékot: Papi hivatásokért, a templomunkban házasságot kötött családokért. Kérjük, imáikba foglalják bele ezeket a szándékokat is.
 4. Emlékeztetjük a kedves testvéreket, hogy június 1-től augusztus 31-ig a péntek esti szentmisék 18:30-kor, a vasárnap esti szentmisék pedig 19 órakor kezdődnek.
 5. Június 3-án, szombaton este 8 órától vasárnap hajnali 4 óráig Pünkösd vigíliáján virrasztás lesz a templomban. Várunk mindenkit, imádkozzunk együtt, így várjuk a Szentlélek kiáradását. Aki kéri, azt a kért időpontban autóval hazaszállítjuk. A részletekről a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
 6. A plébánia festése június 6-án kezdődik. Szükség van segítségre, ezért kérjük, hogy aki tud segíteni a festés előtti és az azt követő rakodásban, majd a takarításban, az jelentkezzen a plébánián, vagy Erdei Attilánál a 20/3969597 telefonszámon. Előre is köszönjük a segítséget.
 7. Kérjük, hogy a tavaszi és nyári időszakban egy-egy család, vagy akár egyedül is valaki „fogadjon örökbe” néhány négyzetmétert a plébánia és a templom előtti kertből. Elsősorban gyomlálásról és kapálásról van szó. Nagy segítség lenne ez a közösségünknek!
 8. Ma este 7 órakor kerül megrendezésre a már hagyományosnak mondható Ifjú Muzsikusok koncertje. Mindenkit szeretettel várunk erre a nagyon szépnek ígérkező programra.
 9. Június 4-én vasárnap az esti szentmisén egy norvég kórus fog szolgálni, akik a szentmise után egy rövid koncertet is adnak. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket az esti szentmisére és a koncertre.
 10. A Zeng a lélek népművészeti fesztivál június 10-én, szombaton délután kerül megrendezésre a plébánia udvaron. Részletek a honlapon és a hirdetőtáblán találhatók. Szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.
 11. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán újra indul a katekéta-lelkipásztori munkatárs levelező alapképzés. Érdeklődni az iskola honlapján, a hirdető táblán és a plébánián lehet.
 12. Az egyházmegyei találkozó június 24-én lesz megtartva Csévharaszton. Részletes program a hirdető táblán található.
 13. Szeretettel köszöntjük a Magdolna, Ervin, Johanna Nándor, Angéla, Tünde és Anita nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!