» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. június 04

2017. június4.

Pünkösd ünnepe

HIRDETÉSEK

 1. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe a júniusi rózsafüzér imaszándékot: Papi hivatásokért, a templomunkban házasságot kötött családokért. Kérjük, imáikba foglalják bele ezeket a szándékokat is.
 2. Emlékeztetjük a kedves testvéreket, hogy június 1-től augusztus 31-ig a péntek esti szentmisék 18:30-kor, a vasárnap esti szentmisék pedig 19 órakor kezdődnek. Júliusban és augusztusban Kisalagon nem lesz szentmise!
 3. A plébánia festése június 6-án, kedden kezdődik. Köszönöm annak a két felnőttnek és két fiatalnak, akik sokat segítettek a plébánia bútorainak kipakolásában. Előre kérem, jelentkezzenek azok a férfiak és nők, akik a visszapakolásban takarításban segíteni tudnak. Remélem, elegendő segítséget kapunk! Jelentkezni a plébánián, vagy Erdei Attilánál lehet a 20/3969597 telefonszámon. Előre is köszönjük a segítséget.
 4. Kérjük, hogy a tavaszi és nyári időszakban egy-egy család, vagy akár egyedül is valaki „fogadjon örökbe” néhány négyzetmétert a plébánia és a templom előtti kertből. Elsősorban gyomlálásról és kapálásról van szó. Nagy segítség lenne ez a közösségünknek!
 5. Ma az esti szentmisén egy norvég kórus fog szolgálni, akik a szentmise után egy rövid koncertet is adnak. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket az esti szentmisére és a koncertre.
 6. A Zeng a lélek népművészeti fesztivál június 10-én, szombaton délután kerül megrendezésre a plébánia udvaron. Részletek a honlapon és a hirdetőtáblán találhatók. Szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.
 7. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán újra indul a katekéta-lelkipásztori munkatárs levelező alapképzés. Érdeklődni az iskola honlapján, a hirdető táblán és a plébánián lehet.
 8. Két hét múlva Úrnapja lesz. A szentmise után körmenetet tartunk. Hamarosan lehet gyűjteni a virágszirmokat a körmenethez. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a szirmokat hozzák be majd a plébániára, vagy vasárnap reggel hozzák előre a mellékoltárhoz. Segítséget is kérünk, hiszen a szirmokat adagolni kell a kis kosarakba. A körmenet idején a virágszirmokat a gyermekek fogják szórni. Kérjük, Úrnapjára is minél több leány jöjjön fáklyázni, és várjuk a lobogókat vivő testvéreket is – jó lenne, ha minden lobogót kivihetnénk a körmenetre. Kérjük, hogy akik a sátrakat készítik, szervezzék meg a munkát.
 9. Szerdán este 6 órakor szülői értekezlet lesz az elsőáldozásra készülő gyermekek szülei számára. Az első gyónás szombaton 10 órakor lesz.
 10. Június 11-én vasárnap, a délelőtti szentmise után tájékoztatót tartunk az idei egyházközségi családtábor résztvevőinek a Közösségi Házban.
 11. Szeretettel köszöntjük a Fatime, Ferdinánd, Norbert, Cintia, Róbert, Roberta, Medárd, Zaránd Félix, Margit, Gréta, Barnabás nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!