» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. június 11

2017. június11.

Szentháromság vasárnapja

HIRDETÉSEK

  1. A plébánia festése június 6-án, kedden megkezdődött, és a héten a ház egy részét már rendbe lehet tenni. Nagyon kérjük, keddi naptól minél többen jöjjenek, segíteni pakolni és takarítani. Már 1-2 órás segítés is nagyon sokat jelent! Jelentkezni a plébánián, vagy Erdei Attilánál lehet a 20/3969597 telefonszámon. Előre is köszönjük a segítséget.
  2. Kérjük, hogy a tavaszi és nyári időszakban egy-egy család, vagy akár egyedül is valaki „fogadjon örökbe” néhány négyzetmétert a plébánia és a templom előtti kertből. Elsősorban gyomlálásról és kapálásról van szó. Nagy segítség lenne ez a közösségünknek!
  3. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán újra indul a katekéta-lelkipásztori munkatárs levelező alapképzés. Érdeklődni az iskola honlapján, a hirdető táblán és a plébánián lehet.
  4. Jövő vasárnap Úrnapja lesz. A szentmise után körmenetet tartunk. A héten már lehet gyűjteni a virágszirmokat a körmenethez. Kérjük, hogy külön hozzanak fehér szirmokat szombaton, hogy mintákat lehessen belőle kirakni a körmenet útvonalán! Kérjük a kedves testvéreket, hogy a szirmokat hozzák be majd a plébániára, vagy vasárnap reggel hozzák előre a mellékoltárhoz. Segítséget is kérünk, hiszen a szirmokat adagolni kell a kis kosarakba. A körmenet idején a virágszirmokat a gyermekek fogják szórni. Kérjük, Úrnapjára is minél több leány jöjjön fáklyázni, és várjuk a lobogókat vivő testvéreket is – jó lenne, ha minden lobogót kivihetnénk a körmenetre. Kérjük, hogy akik a sátrakat készítik, szervezzék meg a munkát.
  5. Június 18.-án, vasárnap az esti 7 órás szentmisén a budapesti Guido kamarakórus szolgál, a mise után rövid koncertet is adnak.
  6. Jövő vasárnap az esti szentmisén egy Guidó nevű kamarakórus fog énekelni, majd a szentmise után rövid hangversenyt ad.
  7. Szeretettel köszöntjük a Villő, Antal, Anett, Vazul, Jolán, Vid, Jusztin, Laura, Aida, Arnold, Levente nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!