» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. június 18

2017. június18.

Úrnapja

HIRDETÉSEK

  1. A plébánia festése június 6-án, kedden megkezdődött, és a héten a ház egy részét már rendbe lehet tenni. Nagyon kérjük, hétfőtől a hét folyamán minél többen jöjjenek, segíteni, pakolni és takarítani. Már 1-2 órás segítés is nagyon sokat jelent! Jelentkezni a plébánián, vagy Erdei Attilánál lehet a 20/3969597 telefonszámon. Köszönjük azoknak a budapesti és néhány egyházközségünkhöz tartozó férfinak és asszonynak, akik eddig segítettek! Azt is kérjük, hogy aki teheti, járuljon hozzá a festés és felújítás költségeihez!
  2. Kérjük, hogy a tavaszi és nyári időszakban egy-egy család, vagy akár egyedül is valaki „fogadjon örökbe” néhány négyzetmétert a plébánia és a templom előtti kertből. Elsősorban gyomlálásról és kapálásról van szó. Nagy segítség lenne ez a közösségünknek!
  3. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán újra indul a katekéta-lelkipásztori munkatárs levelező alapképzés. Érdeklődni az iskola honlapján, a hirdető táblán és a plébánián lehet.
  4. Ma az esti szentmisén egy Guidó nevű kamarakórus fog énekelni, majd a szentmise után rövid hangversenyt ad. Jövő vasárnap pedig 17:00 órakor egy norvég ifjúsági zenekar ad hangversenyt.
  5. A szokásos egyházmegyei találkozó Csévharaszton lesz június 24-én. A program a hirdetőtáblán olvasható. Akik közös busszal szeretnének menni, a plébánián jelentkezzenek.
  6. A héten, csütörtökön du. 5 órakor egyházmegyei családpasztorációs találkozó lesz a plébánián püspök atya részvételével a Közösségi Házában. Szükségünk van 3-4 fős segítségre, akik bevásárolnának és szendvicseket készítenének. Sándor atyánál jelentkezzenek a vállalkozók! Köszönjük szépen!
  7. Szeretettel köszöntjük a Gyárfás, Rafael, Alajos, Paulina, Zoltán, Édua, Vilmos nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!