» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. augusztus 20

2017. augusztus 20.

Augusztus 20. Vasárnap. Szent István király ünnepe. Templomunk búcsúnapja

HIRDETÉSEK

  1. Köszönetet mondunk azoknak, akik segítenek a plébánia és a templom előtti kertben.
  2. Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy továbbra is lehet támogató jegyeket vásárolni a plébánián az óvodaépítés javára.
  3. Az év nyolcadik hónapjába léptünk. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. A Magyar Püspöki Kar azt kéri, hogy aki saját jövedelemmel rendelkezik, jövedelme legalább 1%-ával segítse a közösségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken. Vannak, akik megbízást adnak a bankjuknak, hogy havonta bizonyos összeget utaljon át az egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
  4. Már most gondoljunk augusztus 20-ra, templomunk búcsúnapjára. Aki teheti, úgy intézze szabadságát, hogy itthon legyen. Jó lenne, ha minél többen öltöznének népviseletbe: vagy a fótiba, vagy annak a vidéknek viseletébe, ahonnan származnak. Népviseleti ruha ügyben meg lehet keresni Nagyné Marikát.
  5. Köszönjük a táborozó gyerekek számára nyújtott adományokat.
  6. Sajnos, nagyon gazos, gyomos a temető. Kérjük a kedves testvéreket, hogy segítsenek irtani a temetőben a gyomot, a parlagfüvet. Aki teheti, ne csupán a családi sír körül tisztítsa ki a gyomot, tegyen rendet, hanem a tágabb környezetben is.
  7. Akik a szeptember 10-16-ig tartó személyesen vezetett lelkigyakorlatra jelentkeztek, minél hamarabb jöjjenek be a plébániára. Még 6 jelentkezőt el tudunk fogadni!
  8. Szeretettel köszöntjük a Marcell, Maximilián, Mária, Ábrahám, Rókus, Jácint, Arika, Ilona, Ilka, Huba, István, Vajk testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!