» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. szeptember 03

2017. szeptember 3.

Évközi 22. vasárnap

HIRDETÉSEK

 1. Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy továbbra is lehet támogató jegyeket vásárolni a plébánián az óvodaépítés javára.
 2. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. A Magyar Püspöki Kar azt kéri, hogy aki saját jövedelemmel rendelkezik, jövedelme legalább 1%-ával segítse a közösségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken. Vannak, akik megbízást adnak a bankjuknak, hogy havonta bizonyos összeget utaljon át az egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
 3. Szeretettel ajánljuk kedves híveknek a Rózsafüzér szeptemberi imaszándékot: A Gondviselés Óvoda dolgozóiért, az óvodába járó családokért. Kérjük, imádkozzanak erre a szándékra is a testvérek.
 4. Ma a szentmisén a Szentlélek Úristent hívjuk segítségül a tanév elkezdése alkalmából. A plébániai hittanórák hétfőn elkezdődnek. Az órák rendje ki van téve a faliújságon. Egyházközségünkben csak az járulhat első szentáldozáshoz, aki három éven keresztül részt vesz a plébániai hitoktatáson.
 5. Ne felejtsék el a kedves testvérek, hogy szeptembertől a péntek esti szentmisék 17:30-kor, a szombati kisalagi és a vasárnap esti szentmisék pedig este 6 órakor kezdődnek.
 6. A Fóti Zeneiskola meghirdette a beiratkozás időpontját. 2017. szeptember 4-5-6-án, hétfőn, kedden és szerdán 13 órától 18 óráig lehet beiratkozni a Zeneiskola épületében. (Fót, Dózsa György út 12-14.). A beiratkozással kapcsolatos fontos tudnivalókat a hirdetőtáblán olvashatják a testvérek.
 7. Szakrális Művészetek Hete kerül megrendezésre a Fóti Római Katolikus Templomban 2018. szeptember 16 – szeptember 23-ig. Ennek keretében Ganczaugh Miklós festőművész kiállítása lesz megtekinthető itt a templomban. A kiállítás megnyitójára szeptember 16-án 17:30 órakor kerül sor. A kiállítást megnyitja Sulyok Miklós művészettörténész. Mindenkit szeretettel várunk erre az alkalomra.
 8. A Semmelweis vonósnégyes koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők szeptember 16-án 18 órakor, a kiállítás megnyitója után. Az orvosokból álló vonósnégyes 34 éve játszik együtt, évente több hangversenyt adnak itthon és külföldön.

  Dr. Szele György: Egy Széchényi varázsa című könyvének bemutatója kerül megrendezésre szeptember 19-én 18.30 óra.

  Mindhárom alkalomra nagyon várjuk a testvéreket. Szakítsanak időt arra, hogy megtisztelik jelenlétükkel a program művészeit, alkotóit. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

 9. Már most jelezzük, hogy az elsőáldozásra készülő gyermekek szülei számára szeptember 11-én este 6 órakor lesz az utolsó megbeszélés. Ezen alkalommal nem a Közösségi Házban, hanem a volt Zárda épület emeletén fogunk találkozni!
 10. Szeretettel köszöntjük a Rozália, Róza, Viktor, Lőrinc, Zakariás, Regina, Mária, Adrienn, Ádám, Nikolett és Hunor nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!