» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. szeptember 10

2017. augusztus 27.

Évközi XXI. vasárnap

HIRDETÉSEK

 1. Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy továbbra is lehet támogató jegyeket vásárolni a plébánián az óvodaépítés javára.
 2. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. A Magyar Püspöki Kar azt kéri, hogy aki saját jövedelemmel rendelkezik, jövedelme legalább 1%-ával segítse a közösségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken. Vannak, akik megbízást adnak a bankjuknak, hogy havonta bizonyos összeget utaljon át az egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
 3. Az elsőáldozásra készülő gyerekek szülei részére szeptember 11-én, hétfőn este 6 óra kor szülői értekezletet tartunk. Ezen alkalommal nem a Közösségi Házban, hanem a volt Zárda épület emeletén fogunk találkozni! Az elsőáldozás szeptember 24-én vasárnap, a délelőtti szentmise keretében lesz.
 4. Kedden este 7 órakor felnőtt hittan és bibliamagyarázat lesz a plébánián. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket.
 5. Favágásra hívjuk a fiatalokat a plébániára.
 6. Szeptember 16-án, szombaton reggel 7 – 11-ig ruhavásár lesz.
 7. A fatimai jelenés 100. évfordulója alkalmából a MKPK zarándoklatot szervez Soroksárra október 13-án, pénteken. Másnap, október 14-én, szombaton konferenciát tart a soroksári templomban. Részletek a hirdetőtáblán és a plakáton olvashatók.
 8. Szakrális Művészetek Hete kerül megrendezésre a Fóti Római Katolikus Templomban 2017. szeptember 16 – szeptember 23-ig. Ennek keretében Ganczaugh Miklós festőművész kiállítása lesz megtekinthető itt a templomban. A kiállítás megnyitójára szeptember 16-án 17.30 órakor kerül sor. A kiállítást megnyitja Sulyok Miklós művészettörténész. Mindenkit szeretettel várunk erre az alkalomra. A Semmelweis vonósnégyes koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők szeptember 16-án 18 órakor, a kiállítás megnyitója után. Az orvosokból álló vonósnégyes 34 éve játszik együtt, évente több hangversenyt adnak itthon és külföldön. Dr. Szele György: Egy Széchényi varázsa című könyvének bemutatója kerül megrendezésre szeptember 19-én 18.30 óra. Mindhárom alkalomra nagyon várjuk a testvéreket. Szakítsanak időt arra, hogy megtisztelik jelenlétükkel a program művészeit, alkotóit. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható.
 9. Szeptember 30-án, szombaton este 6 órakor lesz az akolitusok avatása Vácon, a Székesegyházban. Erdei Attila, Danics Mihály, Rédei László, Varga Gábor és Tamási László testvéreinket avatja akolitussá Dr Beer Miklós püspök atya. Jó lenne, ha minél többen jönnének a kedves hívek, hogy együtt ünnepelhessünk.
 10. Október 21-én Nagyváradra szervezünk zarándoklatot. Már lehet jelentkezni a plébánián. Az utazás költsége várhatóan 5000 Ft lesz.
 11. Október 1-jén, vasárnap este a szentmise után a fóti missziós gyerekek közreműködésével színdarab lesz megtekinthető a templomban. Az előadás címe: Totus Tuus. Részletek Szent II. János Pál pápa életéből. Minden érdeklődőt szeretettel várunk az előadásra.
 12. Szeretettel köszöntjük a Teodóra, Igor, Mária, Kornél, Szeréna, Roxána, Enikő, Edit és Zsófia nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!