» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. november 05

2017. november 5.

Évközi XXXI. vasárnap

HIRDETÉSEK

  1. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken, valamint átutalással is lehet rendezni az Egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
  2. Köszönetet mondunk azoknak, akik eljöttek segíteni a plébánia tűzifájának felaprításában. Isten áldja meg őket!
  3. Még mindig lehet hozni a papírt a plébánia udvarán elhelyezett konténerbe.
  4. Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepén, november 19-én, vasárnap de. 10 órakor tartjuk a házasságkötések megerősítését. A szentmise keretében megújítják a házaspárok egymásnak tett esküjüket. Erre az alkalomra hozzák magukkal az esküvőkor kapott feszületüket is. A szentmise után minden család áldásban részesül, majd a plébánia udvarán elhelyezett Szent Erzsébet domborműnél rövid ünnepséget tartunk.
  5. Az idős testvérek köszöntését, Szent Erzsébet ünnepe alkalmából, ebben az évben november 16-án de. 11:00 órakor tartjuk a Közösségi Házban. Ezen a napon óvodásaink köszöntőjét tekinthetik meg, akik nagyon készülnek erre az alkalomra. Kérjük, jelentsék azokat a testvéreket, akiket autóval hozzunk be az ünnepségre! Kérjük autósok jelentkezését is!
  6. Szeretettel kérjük azokat a családokat, akik megtehetik, hogy gondoljanak a szegényebb sorsú emberekre. A Karolj fel egy családot program keretében jó lenne, ha továbbra is tudnánk támogatni a rászorulókat.
  7. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klub van a Közösségi Házban. Mondják el azoknak, akiket érinthet ez a lehetőség!
  8. Kedden este 7 órától fölnőtt hittan és Biblia magyarázat lesz a plébánián.
  9. Szeretettel várjuk a 18 év feletti férfiakat a Férfisátor programra, amelyet november 9-én, csütörtökön este tartunk. Találkozás este 7-kor a templomban, majd a rövid imádság után a Közösségi Házban folytatódik a találkozó.
  10. Szeretettel köszöntjük az Krisztina, Lénárd, Ernő, Rezső, Kolos, Zsombor, Tivadar, Réka, Márton, Tódor és Jónás nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!