» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. november 12

2017. november 12.

Évközi XXXII. vasárnap

HIRDETÉSEK

 1. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken, valamint átutalással is lehet rendezni az Egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
 2. Még mindig lehet hozni a papírt a plébánia udvarán elhelyezett konténerbe.
 3. Jövő vasárnap de. 10 órakor tartjuk a házasságkötések megerősítését. A szentmise keretében megújítják a házaspárok egymásnak tett esküjüket. A párok hozzák el a feszületet, amire esküdtek, és a jeggyűrűjüket. A szentmise után minden család áldásban részesül, majd a plébánia udvarán elhelyezett Szent Erzsébet domborműnél rövid ünnepséget tartunk.
 4. Az idős testvérek köszöntését, Szent Erzsébet ünnepe alkalmából, november 16-án, csütörtökön, de. 11:00 órakor tartjuk a Közösségi Házban. Ezen a napon óvodásaink köszöntőjét tekinthetik meg, akik nagyon készülnek erre az alkalomra. Kérjük, jelentsék azokat a testvéreket, akiket autóval hozzunk be az ünnepségre! Kérjük autósok jelentkezését is!
 5. Szeretettel kérjük azokat a családokat, akik megtehetik, hogy gondoljanak a szegényebb sorsú emberekre. A Karolj fel egy családot program keretében jó lenne, ha továbbra is tudnánk támogatni a rászorulókat.
 6. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klub van a Közösségi Házban. Mondják el azoknak, akiket érinthet ez a lehetőség!
 7. A karácsonyi pásztorjátékot idén is szeretnénk előadni. Várjuk a gyermekeket és a fiatal szereplőket szombaton 9 órára a templomba, pásztorjáték próbára.
 8. Kedden este 7 órakor Dr. Loos Anita pszichológus tart előadást a Közösségi Házban a szülőknek, "A kamasz, aki fáj a családnak, és akinek fáj a családja” címmel, a kamaszok lelkivilágáról, és arról, hogyan viszonyuljunk hozzájuk?
 9. Ne felejtsük el, hogy jövő vasárnap du. 4-től 6-ig szentségimádás lesz a templomban. Fél 5-fél 6-ig a fiatalok órája lesz.
 10. A fiatal házasok találkozója 20-án, hétfőn este fél 7-kor lesz a Közösségi Házban. Minden 10-15 éves párt szeretettel várunk!
 11. Szeretettel köszöntjük a Szilvia, Aliz, Albert, Lipót, Ödön, Edmond, Gergő, Jenő, Erzsébet, Zsóka és Liza nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!