» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. november 19

2017. november 19.

Évközi XXXIII. vasárnap

HIRDETÉSEK

 1. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken, valamint átutalással is lehet rendezni az Egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
 2. Ma, a 10 órakor kezdődő szentmise keretében tartjuk a házasságkötések megerősítését. A házaspárok megújítják egymásnak tett esküjüket. A szentmise után minden család áldásban részesül, majd a plébánia udvarán elhelyezett Szent Erzsébet domborműnél rövid ünnepséget tartunk.
 3. Szeretettel kérjük azokat a családokat, akik megtehetik, hogy gondoljanak a szegényebb sorsú emberekre. A Karolj fel egy családot program keretében jó lenne, ha továbbra is tudnánk támogatni a rászorulókat.
 4. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klub van a Közösségi Házban. Mondják el azoknak, akiket érinthet ez a lehetőség!
 5. A karácsonyi pásztorjátékot idén is szeretnénk előadni. Várjuk a gyermekeket és a fiatal szereplőket szombaton 9 órára a templomba, pásztorjáték próbára.
 6. Ne felejtsük el, hogy ma du. 4-től 6-ig szentségimádás lesz a templomban. Fél 5-fél 6-ig a fiatalok órája lesz.
 7. A fiatal házasok találkozója 20-án, hétfőn este fél 7-kor lesz a Közösségi Házban. Minden 10-15 éve egybekelt párt szeretettel várunk!
 8. November 26-án és december 3-án karitász csoportunk ismét adventi adománygyűjtést tart a vasárnapi szentmisék előtt és után, melyek alkalmával kézműves adventi koszorúkat és karácsonyi díszeket is árusítanak. Ezeken az alkalmakon köszönettel fogadják a kedves hívek pénzbeli vagy tartós élelmiszer adományait, melyeket fóti rászoruló családok és egyedülállók karácsonyi adománycsomagjaira fordítanak.
 9. December 1-jén, pénteken, 17:00 órakor a Károlyi kastélyban lesz Károlyi László gróf úr édesanyjáról, Gróf Károlyi Istvánné Windisch-Graetz Máriáról írt könyv bemutatója. Mindnekit szeretettel lát a Károlyi Család. Részletek a hirdető táblán megtekinthetők.
 10. Jövő vasáárnap a délelőtti szentmisét a katolikus Rádió közvetíti templomunkból. December 10-én tartjuk templomunk első búcsúnapját. Ez alkalommal a szentmisét a Mária rádió fogja közvetíteni.
 11. Szeretettel köszöntjük a Jolán, Olivér, Cecilia, Kelemen, Klementina, Emma, Katalin, Katrin, Katinka és Virág nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!