» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. november 26

2017. november 26.

Krisztus Király vasárnapja

HIRDETÉSEK

  1. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken, valamint átutalással is lehet rendezni az Egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
  2. Szeretettel kérjük azokat a családokat, akik megtehetik, hogy gondoljanak a szegényebb sorsú emberekre. A Karolj fel egy családot program keretében jó lenne, ha továbbra is tudnánk támogatni a rászorulókat.
  3. A mai napon és december 3-án karitász csoportunk ismét adventi adománygyűjtést tart a szentmisék előtt és után, melyek alkalmával kézműves adventi koszorúkat és karácsonyi díszeket is árusítanak. Ezeken az alkalmakon köszönettel fogadják a kedves hívek pénzbeli vagy tartós élelmiszer adományait, melyeket fóti rászoruló családok és egyedülállók karácsonyi adománycsomagjaira fordítanak.
  4. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klub van a Közösségi Házban. Mondják el azoknak, akiket érinthet ez a lehetőség!
  5. A karácsonyi pásztorjátékot idén is szeretnénk előadni. Várjuk a gyermekeket és a fiatal szereplőket szombaton 9 órára a templomba, pásztorjáték próbára.
  6. December 1-jén, pénteken, 17:00 órakor a Károlyi kastélyban lesz Károlyi László gróf úr édesanyjáról, Gróf Károlyi Istvánné Windisch-Graetz Máriáról írt könyv bemutatója. Mindnekit szeretettel lát a Károlyi Család. Részletek a hirdető táblán megtekinthetők.
  7. A mai vasárnapon a délelőtti szentmisét a katolikus Rádió közvetíti templomunkból. December 10-én tartjuk templomunk első búcsúnapját. Ez alkalommal a szentmisét a Mária rádió fogja közvetíteni.
  8. A Szent László év alkalmából Gedainé Kölnei Lívia művészettörténész tart vetített képes előadást a Közösségi Házban 2017. november 28-án, este 7 órakor. Előadásának címe: Szent László király – a legendán innen és túl. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  9. A város adventi és karácsonyi programjai a hirdetőtáblán megtekinthetők.
  10. Szeretettel köszöntjük a Stefánia, Taksony, Brenda, András és Andor, Elza, Melinda, Vivien, Ferenc és Olívia nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!