» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. december 03

2017. december 3.

Advent 1. vasárnapja

HIRDETÉSEK

 1. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken, valamint átutalással is lehet rendezni az Egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
 2. Szeretettel kérjük azokat a családokat, akik megtehetik, hogy gondoljanak a szegényebb sorsú emberekre. A Karolj fel egy családot program keretében jó lenne, ha továbbra is tudnánk támogatni a rászorulókat.
 3. A mai napon karitász csoportunk ismét adventi adománygyűjtést tart a szentmisék előtt és után, melyek alkalmával kézműves adventi koszorúkat és karácsonyi díszeket is árusítanak. Köszönettel fogadják a kedves hívek pénzbeli vagy tartós élelmiszer adományait, melyeket fóti rászoruló családok és egyedülállók karácsonyi adománycsomagjaira fordítanak.
 4. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klub van a Közösségi Házban. Mondják el azoknak, akiket érinthet ez a lehetőség!
 5. A karácsonyi pásztorjátékot idén is szeretnénk előadni. Várjuk a gyermekeket és a fiatal szereplőket szombaton 9 órára a templomba, pásztorjáték próbára.
 6. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy rózsafüzér imájukba foglalják bele az Egyházközség imaszándékát is: Hálaadásul az elmúlt esztendő kegyelmeiért.
 7. A város adventi és karácsonyi programjai a hirdetőtáblán megtekinthetők.
 8. December 10-én tartjuk templomunk első búcsúnapját. Ez alkalommal a szentmisét a Mária rádió fogja közvetíteni. A szentmisét és a prédikációt Erdélyből a csernakeresztúri plébános atya fogja mondani.
 9. Hétfőtől reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali misék, az un. „Roraték” Pénteki napokon este fél 6-kor lesz szentmise. A hajnali misék után a gyerekek és a felnőttek bemehetnek a Közösségi Házba melegedni és teát inni, zsíroskenyeret enni. Jó lenne, ha az autóval közlekedő testvérek vállalnák, hogy a környezetükben élőket elhozzák a hajnali misékre, ezzel is segíthetünk egymásnak.
 10. A kisboltba új könyvek, 2018-as ti naptár, és egyéb karácsonyi ajándéknak való cikkek érkeztek, melyeket szeretettel ajánlunk a kedves testvéreknek.
 11. A ferences testvérek által összeállított adventi előkészületet segítő összeállítás a padok végén található. Kérjük, hogy vigyenek belőle a kedves testvérek, használják az adventi időszakban.
 12. Ma, a szentmise után, 11:30-kor az óvodakertben meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún. A rövid elmélkedést Sebestyén Győző református lelkész tartja. Mindenkit kérünk, hogy maradjanak itt ezen a kedves áhítaton.
 13. Már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő esztendőre!
 14. Ma este ifjúsági hittan, kedden pedig fölnőtt hittan lesz a plébánián.
 15. Szeretettel köszöntjük a Borbála, Barbara, Boróka, Vilma, Miklós, Döníz, Ambrus, Mária, Natália, Natasa és Judit nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!