» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. december 17

2017. december 17.

Advent 3. vasárnapja

HIRDETÉSEK

 1. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken, valamint átutalással is lehet rendezni az Egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
 2. Szeretettel kérjük azokat a családokat, akik megtehetik, hogy gondoljanak a szegényebb sorsú emberekre. A Karolj fel egy családot program keretében jó lenne, ha továbbra is tudnánk támogatni a rászorulókat.
 3. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klub van a Közösségi Házban. Mondják el azoknak, akiket érinthet ez a lehetőség!
 4. Még a jövő héten van rorate. A reggel 6 órakor kezdődő a hajnali misékre szeretettel várunk mindenkit. A hajnali misék után a gyerekek és a felnőttek bemehetnek a Közösségi Házba melegedni és teát inni, zsíroskenyeret enni. Jó lenne, ha az autóval közlekedő testvérek vállalnák, hogy a környezetükben élőket elhozzák a hajnali misékre, ezzel is segíthetünk egymásnak.
 5. A karácsonyi pásztorjátékot a hittanos gyerekek fogják előadni december 24-én, jövő vasárnap du. 3 órakor. Mindenkit szeretettel várunk az előadásra.
 6. Figyeljünk arra, hogy 24-én, vasárnap, csak délelőtt 10 órakor lesz szentmise! Az esti szentmise elmarad, hogy a családok együtt ünnepelhessék a szentestét. Az éjféli szentmisére azonban szeretettel hívjuk a testvéreket. A szentmise előtt 23:30-tól Magnificat kórusunk közreműködésével készülünk az ünnepre.
 7. Ma, a szentmise után, 11:30-kor az óvodakertben meggyújtjuk a második gyertyát az adventi koszorún. A rövid elmélkedést Cserhátiné Szabó Izabella lelkésznő tartja. Mindenkit kérünk, hogy maradjanak itt ezen a kedves áhítaton.
 8. A kisboltba új könyvek és egyéb karácsonyi ajándéknak való cikkek érkeztek, melyeket szeretettel ajánlunk a kedves testvéreknek.
 9. Már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő esztendőre irodai időben a plébánián!
 10. Köszönettel vesszük a karácsonyi virágokra szánt adományokat.
 11. Mivel a hónap harmadik vasárnapja van, du. 4-től 6-ig szentségimádás lesz a templomban. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket.
 12. Már előre jelezzük, hogy szilveszterkor éjféli szentmisével kezdjük az új esztendőt. Várjuk a kedves testvéreket a közös évkezdő szentmisére.
 13. Ma este ifjúsági hittan, kedden pedig felnőtt hittan lesz a plébánián.
 14. Szeretettel köszöntjük az Auguszta, Viola, Violetta, Tamás, Anikó, Zénó, Viktória, Ádám és Éva nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!