» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. december 24

2017. december 24.

Advent 4. vasárnapja

HIRDETÉSEK

 1. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken, valamint átutalással is lehet rendezni az Egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
 2. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klub van a Közösségi Házban. Mondják el azoknak, akiket érinthet ez a lehetőség!
 3. A karácsonyi pásztorjátékot a hittanos gyerekek fogják előadni ma du. 3 órakor. Mindenkit szeretettel várunk az előadásra.
 4. Ma csak délelőtt 10 órakor lesz szentmise! Az esti szentmise elmarad, hogy a családok együtt ünnepelhessék a szentestét. Az éjféli szentmisére azonban szeretettel hívjuk a testvéreket. A szentmise előtt 23:30-tól Magnificat kórusunk közreműködésével készülünk az ünnepre.
 5. Ma, a szentmise után, 11:30-kor az óvodakertben meggyújtjuk a negyedik gyertyát az adventi koszorún. A rövid elmélkedést Sebők Sándor plébános atya tartja. Mindenkit kérünk, hogy maradjanak itt ezen a kedves áhítaton.
 6. A kisboltba új könyvek és egyéb karácsonyi ajándéknak való cikkek érkeztek, melyeket szeretettel ajánlunk a kedves testvéreknek.
 7. Már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő esztendőre irodai időben a plébánián!
 8. Már előre jelezzük, hogy szilveszterkor éjféli szentmisével kezdjük az új esztendőt. Várjuk a kedves testvéreket a közös évkezdő szentmisére.
 9. A mai éjféli misére és a holnapi ünnepi szentmisére várjuk a fááklyás lányokat és a ministránsokat!
 10. Karácsony másnapján, 26-án, csak délelőtt lesz szentmise, mert az a nap nem kötelező ünnep.
 11. Szeretettel köszöntjük az István, János, kamilla, Apor, tamás, Tamara, Dávid és Szileszter nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!