» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. január 07

2018. január 7.

HIRDETÉSEK

  1. Köszönetet mondunk azoknak, akik rendezték 2017. évi egyházi adójukat.
  2. 2018-ban azokat a sírhelyeket kell meghosszabbítani, amelyekbe utoljára 1993-ban temettek. Kérjük, hogy jelentkezzenek a plébánián azok a családok is, akik lemondanak a hozzátartozók sírjának meghosszabbításáról.
  3. Szerdánként, de. fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt a helyszín változik. Akiket ez érinthet, érdeklődjenek a plébánián.
  4. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  5. A Rózsafüzér imaszándék januárra: A családok évében megerősödjenek egyházközségünk és nemzetünk családjai.
  6. A hittanórák január 8-án kezdődnek.
  7. A közösségi Házban folyó munkálatok miatt a hittanórák helyszíne megváltozott. Erzsi néni hittanórái a Zárda épületében lesznek. Lívia néni és Misi bácsi hittanórái az Ökumenikus Iskola főépületében lesznek megtartva, de a plébánia udvar bejáratánál várják majd a hittanosokat. Sándor atya január 8-i hittanórái elmaradnak.

  8. Nemsokára elkezdődik az orgonánk restaurálása, ezért kb 1,5 évig nem használhatjuk az orgonát. Szeretnénk megfelelő erősségű elektromos orgonát vásárolni, amely kb 5-600.000 Ft-ba kerül. Kérjük a testvéreket, hogy ennek megvásárlását külön adományaikkal segítsék.
  9. Köszönetet mondunk azoknak, akik adományaikkal segítették templomunk karácsonyi virágozását, díszítését.
  10. Szeretettel köszöntjük a Gyöngyvér, Keve, Marcell, Melánia, Ágota, Ernő, Tatjána, Veronika és Bódog nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!