» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. január 14

2018. január 14.

  1. 2018-ban azokat a sírhelyeket kell meghosszabbítani, amelyekbe utoljára 1993-ban temettek. Kérjük, hogy jelentkezzenek a plébánián azok a családok is, akik lemondanak a hozzátartozók sírjának meghosszabbításáról.
  2. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt a helyszín változik. Akiket ez érinthet, érdeklődjenek a plébánián.
  3. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  4. A hittanórák beosztása: Erzsi néni hittanórái a Zárda épületében vannak. Lívia néni és Misi bácsi hittanórái az Ökumenikus Iskola főépületében kerülnek megtartásra, de a plébánia udvar bejáratánál várják majd a hittanosokat. Sándor atya hittanosainak a plébánia nagytermében lesz megtartva a hittanóra, amelyeket Jámbor Katalin hitoktató nő tart.
  5. Elkezdődött az orgonánk restaurálása, ezért kb 1,5 évig nem használhatjuk az orgonát. Szeretnénk megfelelő erősségű elektromos orgonát vásárolni, amely kb 5-600.000 Ft-ba kerül. Kérjük a testvéreket, hogy ennek megvásárlását külön adományaikkal segítsék! Az adományokat a sekrestyébe vagy a plébániára lehet behozni. A délelőtti szentmise után a Lucentius kápolnánál is át lehet adni az adományokat, ott, ahol az egyházi adót is be lehet fizetni. Köszönjük, ha a Rózsafűzér társulat koszorúfői is segítenek az adományok összegyűjtésében!
  6. A vasárnap esti ifjúsági hittan elmarad, de a felnőtt hittan keddi alkalma meg lesz tartva a plébánia nagytermében.
  7. Jövő vasárnap a hónap harmadik vasárnapján délután 4-6 óráig szentségimádás lesz a templomban. Várjuk a kedves testvéreket a közös imádságnak erre az alkalmára.
  8. Szeretettel köszöntjük a Lóránt, Lóránd, Gusztáv, Antal, Antónia, Piroska, Sára, Márió, Fábián, Sebestyén és Ágnes nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!