» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. február 11

2018. február 11.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt a helyszín változik. Akiket ez érinthet, érdeklődjenek a plébánián.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Az elektromos orgona vásárlásához továbbra is kérjük a kedves testvérek adományait! Köszönetet mondunk azoknak, akik már segítettek ebben!
  4. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
  5. Február 12-én, hétfőtől, minden nap a reggeli szentmise után mondják a testvérek a Lourdes-i ájtatosságot péntek és vasárnap kivételével. Szeretettel hívják a kedves testvéreket, hogy minél többen kapcsolódjanak be a dicséretnek ebbe a formájába.
  6. Kérjük, hogy aki tud, hozzon barkaágat a nagyböjti szertartásokhoz.
  7. A héten lesz hamvazószerda, és ezzel elkezdődik a nagyböjti időszak. Ne feledkezzenek meg a testvérek arról, hogy hamvazószerdán és nagypénteken szigorú böjti nap van. Ez azt jelenti, hogy 14 éves kortól hatvan éves korig ezeken a napokon csak háromszor szabad étkezni, egyszer jóllakni. Emellett hústilalom is van. A hústilalom a nagyböjti péntekekre is vonatkozik, 14 éves kortól halálunkig. A böjti napokon mindenkinek lelkiismereti kötelessége az önmegtartóztatás gyakorlása is.
  8. Szeretettel köszöntjük a Lídia, Lívia, Ella, Linda, Bálint, Valentin, Kolos, Georgia, Julianna, Lilla, Donát és Bernadett nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!