» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. február 25

2018. február 25.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt a templom melletti volt zárda épületben vannak a találkozók.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Az elektromos orgona vásárlásához továbbra is kérjük a kedves testvérek adományait! Köszönetet mondunk azoknak, akik már segítettek ebben!
  4. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
  5. Kérjük, hogy aki tud, hozzon barkaágat a nagyböjti szertartásokhoz.
  6. Ne felejtsék el a kedves testvérek, hogy nagyböjt péntekein hústilalom van 14 éves kortól halálunkig. A böjti napokon mindenkinek lelkiismereti kötelessége az önmegtartóztatás gyakorlása is.
  7. Március 2-án, jövő hét pénteken a keresztutat az esti szentmise után, hat órakor tartjuk. Sillye Jenő és barátai vezetik, éneklik a keresztutat.
  8. Szeretettel ajánljuk a kedves testvéreknek a rózsafüzér imádság márciusi szándékát: Idős és beteg testvéreinkért, azokért, akik őket ápolják és gondozzák.
  9. A betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása 2018. március 18-án, nagyböjt 5. vasárnapján lesz. Már lehet jelentkezni a plébánián annak, aki fel szeretné venni ezt a szentséget.
  10. Szeretettel köszöntjük az Edina, Alexander, Ákos, Bátor, Elemér, Albin, Lujza, Kornélia, Nelli, Kázmér és Zorán nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!