» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. március 18

2018. március 18.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt templom melletti volt zárda épületben vannak a találkozók.
 2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
 3. Köszönetet mondunk azoknak, akik hozzájárultak az elektromos orgona megvásárlásához.
 4. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
 5. Ne felejtsék el a kedves testvérek, hogy nagyböjt péntekein hústilalom van 14 éves kortól halálunkig. A böjti napokon mindenkinek lelkiismereti kötelessége az önmegtartóztatás gyakorlása is.
 6. A betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása a mai délelőtti szentmise keretében lesz. 68 testvérünk veszi fel a szentséget. Imádkozzunk értük!
 7. Karitász Csoportunk a húsvéti csomagok elkészítéséhez gyűjtést rendez a mai napon. Húsvéti díszeket, tárgyakat is készítettek. Ezek megvásárlásával is lehet segíteni a csomagok elkészítését.
 8. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 9. Ma este a szentmise után ifjúsági hittan, kedden este 7 órakor pedig felnőtt hittan és bibliamagyarázat lesz a plébánia nagytermében.
 10. Ma, a hónap harmadik vasárnapján délután 4-6 óráig szentségimádás lesz a templomban. Várjuk a kedves testvéreket a közös imádságnak erre az alkalmára.
 11. Jövő vasárnap Virágvasárnap lesz. Barkaszenteléssel, a Passió meghallgatásával emlékezünk Jézus jeruzsálemi bevonulására, ezzel megkezdődik a nagyhét.
 12. Szeretettel köszöntjük a József, Klaudia, Alexa, Benedek, Napsugár, Beáta, Emőke, Gábor, Karina és Irén nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!