» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. március 25

2018. március 25.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt a templom melletti volt zárda épületben vannak a találkozók.
 2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
 3. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
 4. Ne feledkezzenek meg a testvérek arról, hogy Nagypénteken szigorú böjti nap van. Ez azt jelenti, hogy 14 éves kortól 60 éves korig ezen a napokon csak háromszor szabad étkezni, egyszer jóllakni. Emellett hústilalom is van 14 éves kortól halálunkig. A böjti napokon mindenkinek lelkiismereti kötelessége az önmegtartóztatás gyakorlása is.
 5. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 6. A ma délelőtti szentmisén barkaszenteléssel, a Passió meghallgatásával emlékezünk Jézus jeruzsálemi bevonulására, ezzel megkezdődik a Nagyhét. A szent három nap eseményei a miserendnél olvashatók.
 7. Kérjük, hogy jelentkezzenek a nem elsőpéntekes testvéreink, akik szeretnék, hogy húsvét előtt elmenjenek hozzájuk az atyák.
 8. A nagyheti szertartások rendje a miserendnél olvasható. A nagycsütörtöki virrasztásra már lehet jelentkezni. A sekrestyében lehet választani elmélkedést. A nagyszombati szentsír látogatásra is lehet jelentkezni a padok végén kihelyezett lapon. Kérjük, hogy minél többen vállaljanak időpontot azért, hogy ne maradjon őrizetlenül az Oltáriszentség.
 9. A fáklyás lányokat és a ministráns fiúkat nagyszombaton 10 órára várjuk a templomba próbára. Kérjük a kedves szülőket, hogy támogassák gyermekeiket a ministrálásban és a fáklyázásban való részvételben. Minél többen kapcsolódnak be, annál szebb lesz az ünnepünk.
 10. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket, különösen a szülőket 2018. április 3-án, húsvét utáni kedden a plébánia Közösségi Házába, Uzsalyné Pécsi Rita előadására, amelnek címe: A szülők felelőssége és feladata a agyermek vallásos nevelésében.
 11. Szeretettel köszöntjük az Emmánuel, Hajnalka, Gedeon, Hanna, Johanna, Zalán, Árpád és Hugó nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!