» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. április 08

2018. április 8.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt templom melletti volt zárda épületben vannak a találkozók.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
  4. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
  5. Szeretettel ajánljuk a kedves testvéreknek a Károlyi Huszárok Ünnepén, a Jönnek a huszárok című városi programot, ami ma 13:30-kor az Óvodakertben kezdődik, majd a Shell kút mögötti piactéren kerül megrendezésre.
  6. NaHallod! Találkozó lesz nagyothallók számára, 2018. április 21-én, szombaton délután 15-19 óra között, a kistarcsai plébánián (Cím: 2143 Kistarcsa Széchenyi u. 13.). Közös imádság, előadás hallgatás, kiscsoportos beszélgetés lesz, majd a 18 órakor kezdődő szentmisével zárul a program. A találkozó folyamán író és jelnyelvi tolmács segíti az akadálytalan kommunikációt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
  7. Miért kell foglalkoznunk a politikai iszlámmal? címmel Incze Nikoletta előadását hallgathatják meg az érdeklődők 2018. április 24-én, kedden este 18:30-kor a Közösségi Házban.
  8. Énekkari hangversenyre hívjuk a kedves testvéreket. A 2018. április 29-én vasárnap este 18 órakor kezdődő szentmisén szolgál, majd a szentmise után koncertet ad a norvég Oppdal Songlag kórus.
  9. Az óvodai beíratás időpontja 2018. május 2-3-4. szerda-péntek, 8–16 óráig. A plakát a hirdetőtáblán olvasható.
  10. Szeretettel köszöntjük az Erhard, Dusán, Zsolt, Leó, Gyula, Ida, Tibor, Anasztázia és Tas nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!