» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. április 29

2018. április 29.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt templom melletti volt zárda épületben vannak a találkozók.
 2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
 3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 4. Ma este 18 órakor kezdődő szentmisén szolgál, majd a szentmise után koncertet ad a norvég Oppdal Songlag kórus. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket erre a hangversenyre.
 5. Az óvodai beíratás időpontja 2018. május 2-3-4. szerda-péntek, 8–16 óráig. A plakát a hirdetőtáblán olvasható.
 6. Megkezdődött a tavasz, újra sok teendő van a kertben. Kérjük a kedves testvéreket, fogadjanak örökbe egy kis területet a templom, és a plébánia előtti kertből, ami gondozása nagy segítség. Előre is köszönjük!
 7. Az idei családtábor Balatonlellén, 2018. augusztus 5-11-ig lesz. Már lehet jelentkezni a plébánián 10.000 Ft előleggel.
 8. Idei hittanos táborunk július 28. – augusztus 4. között lesz Zebegény közelében. A hittanórákon mindenkihez eljuttatjuk a jelentkezési lapot.
 9. A Károlyi Sándor kör keretében Platthy Iván nyugalmazott államtitkár tart előadást a Közösségi Házban 2018. május 8-án, kedden este fél 7-kor. Az előadás címe: Az egyház és az állam kapcsolatának alakulása a rendszerváltás után. Kérjük, szakítsanak időt a testvérek arra, hogy meghallgassák az előadást!
 10. Kedden este elmarad a felnőtt hittan.
 11. Szeretettel köszöntjük a Katalin, Kitti, Kata, Fülöp, Jakab, Zsigmond, Zoé, Tímea, Irma, Mónika, Flórián, Györgyi, Adrián, és Ivett nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!