» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. május 13

2018. május 13.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
  4. Kérjük a kedves testvéreket, fogadjanak örökbe egy kis területet a templom, és a plébánia előtti kertből, ami gondozása nagy segítség. Előre is köszönjük!
  5. Az idei családtábor Balatonlellén, 2018. augusztus 5-11-ig lesz. Már lehet jelentkezni a plébánián 10.000 Ft előleggel.
  6. Idei hittanos táborunk július 28. – augusztus 4. között lesz Zebegény közelében. A hittanórákon mindenkihez eljuttatjuk a jelentkezési lapot.
  7. Május 26-án lesz az élő rózsafüzér zarándoklat, ami este 7-kor szentmisével zárul itt a templomban. Azon a napon Kisalagon nem lesz szentmise. A zarándokok fogadására kérünk segítséget, ezen kívül kérjük, hogy egy tányér süteménnyel járuljanak hozzá a vendégek fogadásához a kedves testvérek.
  8. Fóton lesz a VII. Váci Egyházmegyei Szentgyermekség találkozó június 2-án szombaton. Missziós gyerekek jönnek Vecsésről, Pásztóról, Patakról, Bugyiról, Rádról, Nagybárkányból. 10 órakor kezdődik a szentmise, utána ismét előadjuk a Totus Tuus című színdarabot. Szívesen fogadjuk a segítséget, (sütemény sütése, főzés…) amit előre is köszönünk!
  9. Családközösségek találkozója lesz Vácon, május 18-án, pénteken 16:30-kor. Püspök atya és a szervezők szeretettel várják az érdeklődő családokat, akik szívesen kapcsolódnának a családközösségekhez.
  10. Szeretettel köszöntjük a Bonifác, Zsófia, Szonja, Botond, Erik, Szandra, Alexandra, Ivó, Milán, Bernát és Felicia nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!