» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. május 27

2018. május 27.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
 2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
 3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 4. Kérjük a kedves testvéreket, fogadjanak örökbe egy kis területet a templom, és a plébánia előtti kertből, ami gondozása nagy segítség. Előre is köszönjük!
 5. Az idei családtábor Balatonlellén, 2018. augusztus 5-11-ig lesz. Még lehet jelentkezni a plébánián 10.000 Ft előleggel.
 6. Idei hittanos táborunk július 28. – augusztus 4. között lesz Zebegény közelében. A hittanórákon mindenkihez eljuttattuk a jelentkezési lapot. Kérjük vissza a kitöltött lapokat.
 7. Még a héten lehet papírt hozni a plébánia udvarán elhelyezett konténerbe.
 8. Május 28-án, hétfőn este 18:30-tól 19:30-ig házaspáros találkozó lesz a Közösségi Házban.
 9. A Károlyi Kör újabb programra hívjuk a kedves testvéreket. 2018. május 29-én, kedden este fél 7-től a plébánia Közösségi házába, ahol Ullmann Péter Ágoston premontrei szerzetes előadását hallgathatjuk meg. A cím: Inkább létezni, mint látszani – emlékezések a kommunizmus évtizedeiről és az újrakezdésről. Jó lenne, ha időt szakítanának a testvérek az előadás meghallgatására. Ne hagyjuk feledésbe merülni a múltat, a magyar történelmet!
 10. A nyári hónapokban (június, július és augusztus) nem lesz Kisalagon szombat esti szentmise.
 11. Június 1-jétől a péntek esti szentmisék este fél 7-kor, a vasárnap esti szentmisék este 7 órakor kezdődnek.
 12. A jövő vasárnap Úrnapja ünnepe lesz. Kérjük a kedves testvéreket a virágszirmok gyűjtésére, amit be lehet hozni a plébániára, vagy vasárnap reggel be lehet tenni a többi virágszirom közé. A szentmise után körmenetet tartunk, ahol a gyerekek szórják a szirmokat. Ennek irányításához kérünk felnőtt segítséget.
 13. Kérjük, hogy az Úrnapi sátrak elkészítését szervezzék meg a kedves testvérek!

 14. Az Úrnapi ünnepi szentmisére várjuk a ministráns fiúkat és a fáklyás lányokat.
 15. Ismét megrendezésre kerül a már hagyományosnak mondható XIII. „Zeng a lélek” népművészeti fesztivál 2018. június 9-én, szombaton délután a plébánia udvarán. A fő műsorban Herczku Ági és a Páva győztes Kalotaszeg Legénytársulat lép fel. Minden további információ a honlapon olvasható: www.zengalelek.hu
 16. Gyalogos zarándoklatra van lehetőség Czestochowába és Krakkóba a nyáron. A programokról bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
 17. Szeretettel köszöntjük az Emil, Csanád, Magdolna, Léna, Janka, Zsanett, Angéla, Tünde és Anita nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!