» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. június 10

2018. júnus 10.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
  4. Kérjük a kedves testvéreket, fogadjanak örökbe egy kis területet a templom, és a plébánia előtti kertből, ami gondozása nagy segítség. Előre is köszönjük!
  5. A családtábor nagyon jól segíti, hogy Egyházközségünk közösséggé, a családok és egyedülállók otthonává váljék. Jó példa erre a múlt évben megtartott alkalom. Amint hallották a kedves testvérek, ebben az évben is meghirdettük a családtábort, amire a jelentkezés be is telt. Mivel a részvételi hozzájárulás duplájára emelkedett, több családnak gondot jelent a tábor finanszírozása, különösen a több gyermeket nevelőknek. Ezért kérjük, hogy aki megteheti, külön adománnyal segítse a tábor kiadásait. Az adományokat a sekrestyében, a plébánián, vagy Sándor atyának lehet odaadni. Köszönjük a nagylelkű adományozók segítségét!
  6. Idei hittanos táborunk július 28. – augusztus 4. között lesz Zebegény közelében. A hittanórákon mindenkihez eljuttattuk a jelentkezési lapot. Kérjük vissza a kitöltött lapokat.
  7. Gyalogos zarándoklatra van lehetőség Czestochowába és Krakkóba a nyáron. A programokról bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
  8. Szeretettel köszöntjük a Barnabás, Barna, Villő, Antal, Anett, Jolán és Laura nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!