» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. július 01

2018. július 1.HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
 2. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 3. Köszönjük azok munkáját, akik segítenek rendben tartani a plébánia és a templom előtti virágos kertet!
 4. Amint hallották a kedves testvérek, ebben az évben is meghirdettük a családtábort, amire a jelentkezés be is telt. Mivel a részvételi hozzájárulás duplájára emelkedett, több családnak gondot jelent a tábor finanszírozása, különösen a több gyermeket nevelőknek. Ezért kérjük, hogy aki megteheti, külön adománnyal segítse a tábor kiadásait. Az adományokat a sekrestyében, a plébánián, vagy Sándor atyának lehet odaadni. Köszönjük a nagylelkű adományozók segítségét!
 5. Idei hittanos táborunk július 28. – augusztus 4. között lesz Zebegény közelében. A tábor tudnivalóiról ma, a délelőtti szentmise után tartunk tájékoztatót a szülőknek. Várunk minden érintettet a Közösségi házba.
 6. Gyalogos zarándoklatra van lehetőség Czestochowába és Krakkóba a nyáron. A programokról bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
 7. Bérmálás lesz a jövő évben templomunkban. Aki szeretne bérmálkozni, jelentkezzen Sándor atyánál. A bérmálkozás feltétele: betöltött 18 életév, és rendszeres szentmise látogatás.
 8. Az első bérmálási oktatás szeptember 9-én, vasárnap, a 10 órakor kezdődő szentmise után lesz a plébánián.

 9. Mához egy hétre a délelőtti szentmise keretében tartjuk a kismamák és édesanyák ünnepét. A szentmise után, a hagyományoknak megfelelően, minden édesanyát/családot külön –külön megáldja Sándor atya
 10. Ma délután 5 órakor a Semmelweis vonósnégyes hagyományos koncertje lesz. Az orvosokból álló együttes 1996 óta minden évben rendez a templomban jótékony célú hangversenyt, melyen meghívott művész vendégeik is fellépnek. Műsorukon Bach, Haydn és Pergolesi művek szerepelnek, a részletes program a hirdetőtáblán látható. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 11. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a Rózsafüzér imádság júliusi imaszándékát is vegyék be saját szándékaik közé: Imádkozzunk a hittanos gyerekekért, az Egyházközségünket imával, munkával, adománnyal támogatókért.
 12. Szeretettel köszöntjük az Ottó, Ottokár, Kornél, Soma, Ulrik, Babett, Emese, Sarolta, Csaba és Apollónia nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!