» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. július 15

2018. július 8.HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
  2. Köszönjük azok munkáját, akik segítenek rendben tartani a plébánia és a templom előtti virágos kertet!
  3. Gyalogos zarándoklatra van lehetőség Krakkóba a nyáron. A programokról bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
  4. Bérmálás lesz a jövő évben templomunkban. Aki szeretne bérmálkozni, augusztus 31-ig jelentkezzen Sándor atyánál. A bérmálkozás feltétele: betöltött 18 életév, és rendszeres szentmise látogatás.
  5. Az első bérmálási oktatás szeptember 9-én, vasárnap, a 10 órakor kezdődő szentmise után lesz a plébánián.

  6. Az Otthon Segítünk Alapítvány fóti szervezete ingyenes felkészítő tanfolyamra várja azokat a Fóton és környékén élő szülőket, nagyszülőket, akik heti 1-2 alkalommal baráti, gyakorlati-lelki segítséget nyújtanának kisgyermekes családoknak. A tanfolyam elvégzése után önkéntesként járnának a családokhoz, kisegítve őket a kisebb nehézségekből. A gyerekek mellett végzett önkéntes munka olyan szolgálat, mely megszépíti a családok és a segítők mindennapjait is. Szeretettel várnak kortól és nemtől függetlenül mindenkit! Jelentkezni lehet az osafoti@gmail.com e-mail címen, vagy a (20)443-9616 telefonszámon
  7. Ma délután 5-7 óráig szentségimádás lesz a templomban. Várjuk a kedves testvéreket a közös imádságnak erre az alkalmára.
  8. Szeretettel köszöntjük a Valter, Endre, Elek, Dzsessika, Frigyes, Kamill, Emília, Illés, Dániel, Magdolna és Magda nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!