» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. július 29

2018. július 22.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
  2. Köszönjük azok munkáját, akik segítenek rendben tartani a plébánia és a templom előtti virágos kertet!
  3. Bérmálás lesz a jövő évben templomunkban. Aki szeretne bérmálkozni, augusztus 31-ig jelentkezzen Sándor atyánál. A bérmálkozás feltétele: betöltött 18 életév, és rendszeres szentmise látogatás.
  4. Az első bérmálási oktatás szeptember 9-én, vasárnap, a 10 órakor kezdődő szentmise után lesz a plébánián.

  5. Az Otthon Segítünk Alapítvány fóti szervezete ingyenes felkészítő tanfolyamra várja azokat a Fóton és környékén élő szülőket, nagyszülőket, akik heti 1-2 alkalommal baráti, gyakorlati-lelki segítséget nyújtanának kisgyermekes családoknak. A tanfolyam elvégzése után önkéntesként járnának a családokhoz, kisegítve őket a kisebb nehézségekből. A gyerekek mellett végzett önkéntes munka olyan szolgálat, mely megszépíti a családok és a segítők mindennapjait is. Szeretettel várnak kortól és nemtől függetlenül mindenkit! Jelentkezni lehet az osafoti@gmail.com e-mail címen, vagy a (20)443-9616 telefonszámon.
  6. Hamarosan elérkezik aug.20-a, templomunk egyik búcsújának napja. Kérjük a Kedves Testvéreket, minél többen legyenek jelen az ünnepi szentmisén (de. 10 –kor), és aki teheti, öltözzön népviseletbe. Szívesen látunk más településről érkezett népviseletbe öltözött vendégeket is.
  7. Szeretettel köszöntjük a Judit, Xénia, Oszkár, Ignác, Boglárka Alfonz, Lehel, Özséb, Hermina, Lídia, Domonkos, Dominik, Krisztina és Dominika nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!