» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. szeptember 02

2018. szeptember 2.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
 2. A mai szentmisénk tanévkezdő szentmise – Veni Sancte. Holnaptól kezdődnek a hittanórák. A hittanórák rendje a hirdetőtáblán olvasható.
 3. Ma délután 16.30 kor Németh Klaudia (gitár) és a Semmelweis Vonósnégyes hangversenye hallgatható meg a templomunkban. Ezzel a koncerttel köszöntik barátai és tisztelői a 85 éves Vásáry Tamást, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas magyar zongoraművészt, karmestert.
 4. Ma este kivételesen még este 7 órakor kezdődik a szentmise. Szeptembertől a péntek esti szentmisék fél hatkor, a szombat esti és a vasárnap esti szentmisék pedig este hat órakor fognak kezdődni.
 5. A héten szombaton már lesz este szentmise Kisalagon.
 6. Az első bérmálási oktatás szeptember 9-én, jövő vasárnap, a 10 órakor kezdődő szentmise után lesz a plébánián.
 7. A Teréz Misszió (Imamozgalom a papokért) országos találkozója Egyeken lesz, szeptember 29-én. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Egyházközségünkben ennek az imacsoportnak 56 tagja van. Akik közös busszal szeretnének menni, (mindenkit szeretettel várnak) jelentkezzenek a plébánián
 8. NaHallod! Találkozó lesz (nagyothallók és siketek számára) itt, Fóton, 2018. szeptember 14-én péntek 16 órától szeptember 16. vasárnap ebédig. A helyszín a Plébánia Közösségi Háza. A programról további információt a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
 9. Kérjük a kedves testvéreket, hogy napi imájukba foglalják bele a Rózsafüzér szeptemberi imaszándékát, amely így szól: A hittanos növendékekért, A Gondviselés Óvoda növendékeiért, családjaiért, dolgozóiért.
 10. Szeptember 5-én délelőtt 11 órakor kis ünnepség keretében lesz a Gondviselés Óvoda új épületének alapkő letétele. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket erre az alkalomra.
 11. Az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében az Oltáriszentségről szóló festménykiállítás nyílt a Pesti Vigadóban. Megtekinthető szeptember 26-ig, naponta 10 –19 óráig. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 12. A Károlyi Kör szervezésében „Hűséggel az Egyházhoz és a történelmi Magyar Hazához - Mindszenty bíboros életútja és példája” címmel vetített képes előadás lesz a Közösségi Házban szeptember 18-án este fél 7-kor.
 13. Örömmel jelezzük, hogy jövő pénteken akolitus találkozó lesz templomunkban. Az esti szentmisén vesznek részt és szolgálnak majd. Imádkozzunk értük
 14. Szeretettel köszöntjük a Hilda, Rozália, Róza, Viktor, Lőrinc, Zakariás, Regina, Mária, Adrienn és Ádám nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!