» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. szeptember 16

2018. szeptember 16.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
 2. A Teréz Misszió (Imamozgalom a papokért) országos találkozója Egyeken lesz, szeptember 29-én. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Egyházközségünkben ennek az imacsoportnak 56 tagja van. Akik közös busszal szeretnének menni, (mindenkit szeretettel várnak) jelentkezzenek a plébánián.
 3. Ma délután 4-6 óráig szentségimádás lesz a templomban. Várjuk a kedves testvéreket a közös imádságnak erre az alkalmára.
 4. Az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében az Oltáriszentségről szóló festménykiállítás nyílt a Pesti Vigadóban. Megtekinthető szeptember 26-ig, naponta 10 –19 óráig. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 5. A Károlyi Kör szervezésében „Hűséggel az Egyházhoz és a történelmi Magyar Hazához - Mindszenty bíboros életútja és példája” címmel vetített képes előadás lesz a Közösségi Házban szeptember 18-án este fél 7-kor. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
 6. Ma, az esti szentmise után ifjúsági hittan lesz a plébánián!
 7. Hálásan köszönjük a kedves testvéreknek az indiai árvízkárosultak javára nyújtott múlt vasárnapi adományait. Az összegyűlt összeg 266.500,- Ft, amely már el is lett utalva. Isten áldja meg az adakozókat!
 8. Jótékonysági estet szervezünk a Gondviselés Óvoda javára 2018. október 26-án este 6 órától a Vörösmarty Művelődési házban. A vacsorajegy ára 6000,- Ft, és lehet támogató jegyet is vásárolni 1000,- 3000,- 5000,- Ft os árban. A bevétellel a készülő új óvoda épület melletti ház lebontását támogatják a kedves testvérek.
 9. A Szakrális művészetek hete keretében kerül megszervezésre a „Nyitott Templomok éjszakája a Fóti Evangélikus Gyülekezetben” című program 2018. szeptember 22-én. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Szeretettel várják az érdeklődőket a szervezők.
 10. IV. Városi Hálaadó nap lesz a Baptista gyülekezet szervezésében a Vörösmarty Művelődési házban szeptember 23-án, vasárnap 16 órakor. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
 11. Jövő vasárnap a délelőtti szentmise keretében lesz az elsőáldozás. Imádkozzunk az elsőáldozásra készülő gyermekekért.
 12. Szeretettel köszöntjük a Zsófia, Diána, Máté, Tekla és Lina nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!