» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. szeptember 23

2018. szeptember 23.

HIRDETÉSEK

  1. A Teréz Misszió (Imamozgalom a papokért) országos találkozója Egyeken lesz, szeptember 29-én. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Egyházközségünkben ennek az imacsoportnak 56 tagja van. Akik közös busszal szeretnének menni, (mindenkit szeretettel várnak) jelentkezzenek a plébánián.
  2. Az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében az Oltáriszentségről szóló festménykiállítás még a Pesti Vigadóban szeptember 26-ig, naponta 10 –19 óráig. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
  3. Ma, a délelőtti szentmise keretében lesz az elsőáldozás. Imádkozzunk a 20 elsőáldozásban részesülő gyermekekért.
  4. Kedden este 7 órától felnőtt hittan és bibliamagyarázat lesz a plébánián. Szeretettel várjuk az új érdeklődőket is!
  5. Jótékonysági estet szervezünk a Gondviselés Óvoda javára 2018. október 26-án este 6 órától a Vörösmarty Művelődési házban. A vacsorajegy ára 6000,- Ft, és lehet támogató jegyet is vásárolni 1000,- 3000,- 5000,- Ft os árban. A bevétellel a készülő új óvoda épület melletti ház lebontását támogatják a kedves testvérek.
  6. IV. Városi Hálaadó nap lesz a Baptista gyülekezet szervezésében a Vörösmarty Művelődési házban ma délután 16 órakor. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
  7. Ismét papírgyűjtést szervezünk az óvoda javára. A papírokat október 1-jétől lehet hozni a plébánia udvarán elhelyezett konténerbe.
  8. Szedd magad akció keretében lehet birsalmát és körtét szedni ingyen a plébánia arborétumában. Aki szívesen szedne, jelentkezzen Sándor atyánál.
  9. Szeretettel köszöntjük a Gellért, Mercédesz, Kende, Pál, Adalbert, Vencel, Mihály, Jeromos és Médea nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!