» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. szeptember 30

2018. szeptember 30.

HÍRDETÉSEK

 1. Jótékonysági estet szervezünk a Gondviselés Óvoda javára 2018. október 26-án este 6 órától a Vörösmarty Művelődési házban. A vacsorajegy ára 6000,- Ft, és lehet támogató jegyet is vásárolni 1000,- 3000,- 5000,- Ft os árban. A bevétellel a készülő új óvoda épület melletti ház lebontását támogatják a kedves testvérek.
 2. Ismét papírgyűjtést szervezünk az óvoda javára. A papírokat október 1-jétől lehet hozni a plébánia udvarán elhelyezett konténerbe.
 3. Szedd magad akció keretében még lehet körtét szedni a plébánia arborétumában. Aki szívesen szedne, jelentkezzen Sándor atyánál.
 4. Október 2-án, kedden este 6 órára várja Sándor atya azokat a szülőket, akik gyermekei most voltak elsőáldozók.
 5. A gazdagréti Szent Angyalok Templomban október 3.-án, szerdán este 7 órakor kórushangverseny lesz, melyen egy ausztrál kórussal együtt fellép a templom De Angus kórusa, valamint az óbudai Árpád Gimnázium kórusa. A diákkórus egyik karnagya Kúnné Kocsis Erzsébet, templomunk Magnificat énekkarának vezetője. A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak.
 6. Mához egy hétre a vasárnap esti szentmise után ifjúsági hittan lesz a plébánián.
 7. A Károlyi Kör keretében október 16-án, kedden este fél hétkor Hit és gyógyítás címmel Dr Fodor Réka előadása lesz a Közösségi Házban. A doktornő két hete érkezett vissza orvosi missziójáról Nigériából. Mindenkit szeretettel várunk Dr Fodor Réka élménybeszámolójára.
 8. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe az októberi Rózsafüzér imaszándékot, amely így szól: Az októberi ájtatosságot végző testvéreinkért, A Rózsafüzér Társulat élő és †tagjaiért, A Szent Erzsébet karitász csoport tagjaiért. Kérjük, vegyék be napi imaszándékaik közé ezeket is a kedves testvérek.
 9. Hétfőtől a reggeli szentmise után végzik a kedves testvérek az októberi ájtatosságot. Pénteken és vasárnap azonban az esti szentmise előtt lesz az ájtatosság.
 10. Köszönetet mondunk azoknak, akik adójuk 1%-át a templomunknak ajánlották fel. Az így befolyt összeg ebben az évben 294.902,- Ft volt. (Sajnos ez több mint 100.000,- Ft-al kevesebb az előző évieknél.)
 11. Szeretettel köszöntjük a Petra, Helga, Ferenc, Edvin, Aurél, Brúnó, Renáta és Amália nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!