» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. október 07

2018. október 7.

HÍRDETÉSEK

 1. Még lehet jegyeket vásárolni a Gondviselés Óvoda javára szervezett jótékonysági estre, ami 2018. október 26-án este 6 órától kerül megtartásra a Vörösmarty Művelődési házban. A vacsorajegy ára 6000,- Ft, és lehet támogató jegyet is vásárolni 1000,- 3000,- 5000,- Ft os árban.
 2. Papírgyűjtésre buzdítjuk a kedves testvéreket. A plébánia udvarán felállított konténerbe lehet hozni az összegyűjtött papírt.
 3. Ma az esti szentmise után ifjúsági hittan lesz a plébánián.
 4. Kedden este 7 órakor felnőtt hittan és bibliamagyarázat lesz a plébánián. Szeretettel várjuk az újabb érdeklődőket is.
 5. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 6. A Károlyi Kör keretében október 16-án, kedden este fél hétkor Hit és gyógyítás címmel Dr Fodor Réka előadása lesz a Közösségi Házban. A doktornő két hete érkezett vissza orvosi missziójáról Nigériából. Mindenkit szeretettel várunk Dr Fodor Réka élménybeszámolójára.
 7. Október hónapban a reggeli szentmise után végzik a kedves testvérek az októberi ájtatosságot. Pénteken és vasárnap azonban az esti szentmise előtt lesz az ájtatosság.
 8. Köszönetet mondunk azoknak, akik adójuk 1%-át a templomunknak ajánlották fel. Az így befolyt összeg ebben az évben 294.902,- Ft volt. (Sajnos ez több, mint 100.000,- Ft-al kevesebb az előző évieknél.)
 9. Csütörtökön este 7 órától Férfisátor találkozó lesz a Közösségi Házban. Szeretettel várunk minden 18 évesnél idősebb férfit!
 10. Október 13-án, szombaton 7-13 óráig ruhavásár lesz a Közösségi házban.
 11. Az elsőáldozásról készült fényképek még rendelhetők a plébánián.
 12. Október 14-én, a hónap második vasárnapján a délelőtti szentmise után bérmálási oktatás lesz a plébánián.
 13. Szeretettel köszöntjük a Koppány, Dénes, Gedeon, Brigitta, Miksa, Kálmán, Ede, Helén és Heléna nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!