» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. október 21

2018. október 21.

HÍRDETÉSEK

 1. Pénteken este 6 órától kerül megtartásra a Gondviselés Óvodát támogató jótékonysági est a Vörösmarty Művelődési házban. A zenét a mogyoródi Hangya zenekar szolgáltatja
 2. Még mindig lehet hozni a plébánia udvarán felállított konténerbe az összegyűjtött papírt.
 3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 4. Október hónapban a reggeli szentmise után végzik a kedves testvérek az októberi ájtatosságot. Pénteken és vasárnap azonban az esti szentmise előtt lesz az ájtatosság.
 5. Legközelebb november 8-án, csütörtökön este 7 órakor lesz Férfisátor találkozó a Közösségi házban. Szeretettel várunk minden 18 évesnél idősebb férfit! A téma: a férfi helye és feladata a családban.
 6. A síremlékek megáldását november 1-én du. fél 3-tól végezzük a katolikus temetőben. Már lehet jelentkezni rá a plébánián. Kisalagon megbeszélés szerinti időpontban végezzük a síremlék megáldást.
 7. Az elsőáldozásról készült fényképek még rendelhetők a plébánián.
 8. November 17-én, szombaton látogatást szervezünk a Rákoskeresztúri Köztemető 301-es parcellájába. Reggel 9-kor indulunk autókkal a plébánia elől. Akinek nincs autója, de szeretne jönni, jelentkezzen a plébánián. Az is jelentkezzen, akinek autójában lesz üres hely.
 9. Egyházközségünk idősebb tagjait november 19-én, hétfőn de. 10 órakor köszöntik óvodásaik a Közösségi Házban! Kérjük, minél többen jöjjenek el a kedves testvérek.
 10. Ma, a hónap 3. vasárnapján délután 4-6 óráig szentségimádás lesz a templomban. Várjuk a kedves testvéreket a közös imádságnak erre az alkalmára.
 11. November 8-tól a csütörtök esti szentségimádásokat a Közösségi ház nagytermében tartjuk.
 12. Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk bekapcsolódni a Szentségimádás iskolája című programba. Várhatóan november 29-én, este 7 órakor a Közösségi Házban tartjuk az első alkalmat. Jelentkezni a plébánián vagy a sekrestyében lehet.
 13. Szeretettel köszöntjük az Előd, Gyöngyi, Salamon, Blanka, Bianka, Dömötör, Szabina, Szabrina, Simon és Szimonetta nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!