» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. október 28

2018. október 28.

HÍRDETÉSEK

 1. Köszönjük azoknak, akik akár vacsorajeggyel, akár támogató jegy megvásárlásával segítették óvodánkat. Jelezzük, hogy a továbbiakban is lehet támogató jegyeket vásárolni a plébánián. A gyűjtés a leendő óvoda melletti ház lebontását és az udvar kialakítását segíti.
 2. Még mindig lehet hozni a plébánia udvarán felállított konténerbe az összegyűjtött papírt.
 3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 4. Október hónapban a reggeli szentmise után végzik a kedves testvérek az októberi ájtatosságot. Pénteken és vasárnap az esti szentmise előtt van az ájtatosság.
 5. Legközelebb november 8-án, csütörtökön este 7 órakor lesz Férfisátor találkozó a Közösségi házban. Szeretettel várunk minden 18 évesnél idősebb férfit! A téma: a férfi helye és feladata a családban.
 6. A síremlékek megáldását november 1-én du. fél 3-tól végezzük a katolikus temetőben. Már lehet jelentkezni rá a plébánián. Kisalagon megbeszélés szerinti időpontban végezzük a síremlék megáldást.
 7. Az elsőáldozásról készült fényképek még rendelhetők a plébánián, az elkészült képeket pedig át lehet venni.
 8. Kedden este 7 órától felnőtt hittan és bibliamagyarázat lesz a plébánián. Szeretettel várjuk az új érdeklődőket is!
 9. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe az októberi Rózsafüzér imaszándékát: Egyházközségünk elhunytjaiért, a katolikus temetőben nyugvókért; Idős és beteg testvéreinkért, az Oltalom Idősek Otthonában dolgozókért és lakókért; A házasságok megerősítéséért.
 10. November 17-én, szombaton látogatást szervezünk a Rákoskeresztúri Köztemető 301-es parcellájába. Reggel 9-kor indulunk autókkal a plébánia elől. Akinek nincs autója, de szeretne jönni, jelentkezzen a plébánián. Az is jelentkezzen, akinek autójában lesz üres hely.
 11. Ebben az évben november 18-án, vasárnap a 10 órás szentmise keretében lesz a házasságok megerősítésének ünnepe. Minden házaspárt szeretettel várunk! Akik eljönnek, a szentmise keretében áldásban részesülnek. A Szentmise után a plébánia udvarára várjuk a kedves testvéreket, ahol a Szent Erzsébet domborműnél rövid ünnepséget t artunk. Örülnénk, ha még azt a rövid időt együtt tölthetnénk, kérjük, ne siessenek haza a kedves testvérek.
 12. Egyházközségünk idősebb tagjait november 19-én, hétfőn de. 10 órakor köszöntik óvodásaik a Közösségi Házban! Kérjük, minél többen jöjjenek el a kedves testvérek.
 13. November 8-tól a csütörtök esti szentségimádásokat a Közösségi ház nagytermében tartjuk.
 14. 2018. november 17-én, szombaton este 5 órakor a Fóti Zenebarátok Kamarakórusának hangversenye lesz a templomban megalakulásuk 45. évfordulójára emlékezve. Közreműködik a Stella Kamarakórus (Budapest), valamint a templom Magnificat kórusa. A belépés díjtalan, a templom felújítására köszönettel fogadjuk az adományokat. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.
 15. Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk bekapcsolódni a Szentségimádás iskolája című programba. Két turnust fogunk indítani, az elsőn inkább a felnőtteket, a másodikon pedig a fiatalokat várjuk szeretettel. A kitett űrlapon lehet feliratkozni.
 16. Felhívjuk a kedves hívek figyelmét arra, hogy november 1-je parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel súlyos bűn terhe mellett kötelező. Ezen a napon délelőtt 10 órakor és este 6 órakor is lesz szentmise.
 17. Szeretettel köszöntjük a Nárcisz, Alfonz, Farkas, Marianna, Achilles, Győző, Hubert, Károly nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!