» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. november 04

2018. november 4.

HÍRDETÉSEK

 1. Még mindig lehet hozni a plébánia udvarán felállított konténerbe az összegyűjtött papírt.
 2. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 3. Legközelebb november 8-án, csütörtökön este 7 órakor lesz Férfisátor találkozó a Közösségi házban. Szeretettel várunk minden 18 évesnél idősebb férfit! A téma: a férfi helye és feladata a családban.
 4. Az elsőáldozásról készült fényképek még rendelhetők a plébánián, az elkészült képeket pedig át lehet venni.
 5. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe Rózsafüzér novemberi imaszándékát: Egyházközségünk elhunytjaiért, a katolikus temetőben nyugvókért; Idős és beteg testvéreinkért, az Oltalom Idősek Otthonában dolgozókért és lakókért; A házasságok megerősítéséért.
 6. November 17-én, szombaton látogatást szervezünk a Rákoskeresztúri Köztemető 301-es parcellájába. Reggel 9-kor indulunk autókkal a plébánia elől. Akinek nincs autója, de szeretne jönni, jelentkezzen a plébánián. Az is jelentkezzen, akinek autójában lesz üres hely.
 7. Egyházközségünk idősebb tagjait november 19-én, hétfőn de. 10 órakor köszöntik óvodásaik a Közösségi Házban! Kérjük, minél többen jöjjenek el a kedves testvérek.
 8. November 8-tól a csütörtök esti szentségimádásokat a Közösségi ház nagytermében tartjuk.
 9. Ebben az évben november 18-án, vasárnap a 10 órás szentmise keretében lesz a házasságok megerősítésének ünnepe. Minden házaspárt szeretettel várunk! Akik eljönnek, a szentmise keretében áldásban részesülnek. A Szentmise után a plébánia udvarára várjuk a kedves testvéreket, ahol a Szent Erzsébet domborműnél rövid ünnepséget t artunk. Örülnénk, ha még azt a rövid időt együtt tölthetnénk, kérjük, ne siessenek haza a kedves testvérek.
 10. 2018. november 17-én, szombaton este 5 órakor a Fóti Zenebarátok Kamarakórusának hangversenye lesz a templomban megalakulásuk 45. évfordulójára emlékezve. Közreműködik a Stella Kamarakórus (Budapest), valamint a templom Magnificat kórusa. A belépés díjtalan, a templom felújítására köszönettel fogadjuk az adományokat. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.
 11. Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk bekapcsolódni a Szentségimádás iskolája című programba. Két turnust fogunk indítani, az elsőn inkább a felnőtteket, a másodikon pedig a fiatalokat várjuk szeretettel. A kitett űrlapon lehet feliratkozni.
 12. Nyitott kapu program keretében 2018. november 22-én, csütörtökön délután 4-től 5 óráig szeretettel várunk minden kisgyermekes családot közös tevékenységre, játékra a Gondviselés óvoda csoportszobáiba. Az óvodánk iránt érdeklődők énekelgetésbe, mesehallgatásba, közös játékos mozgásba, vagy barkácsolásba kapcsolódhatnak be attól függően, hogy melyik csoportba mennek be. Kérjük a kedves testvéreket, hogy szóljanak erről a lehetőségről a környezetükben élő kisgyermekes családoknak.
 13. Ma, az esti szentmise után ifjúsági hittan lesz a plébánián.
 14. Kedden este 7 órától felnőtt hittan lesz a plébánián.
 15. Jövő vasárnap a délelőtti szentmise után bérmálási oktatás lesz a plébánián.
 16. Szeretettel köszöntjük az Imre, Tétény, Lénárd, Rezső, Csenger, Zsombor, Tivadar, Réka, Márton és Martin nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!