» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. december 02

2018. december 2.

HÍRDETÉSEK

 1. Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk bekapcsolódni a Szentségimádás iskolája című programba. Két turnust fogunk indítani, az elsőn inkább a felnőtteket, a másodikon pedig a fiatalokat várjuk szeretettel. A kitett űrlapon még lehet feliratkozni. Az első kurzus januárban kezdődik.
 2. Örömmel jelezzük, hogy megjelent az egyházközség Évkönyv a 2017. évről. Az előállítási költség 1600 Ft, de kedvezményes áron, 500 Ft-ért megvásárolható a templomban és a plébánián. Ugyancsak megvásárolható a 2019. évi egy oldalas egyházközségi naptár is 200 Ft-ért.
 3. A Károlyi Kör szervezésében Berecz András mesemondó műsora lesz a Közösségi Házban 2018. december 4-én este fél 7-kor. Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük, segítsenek a kedves testvérek abban, hogy legyen hallgatósága a neves előadónak.
 4. Köszönetet mondunk azoknak, akik, vásárlásukkal támogatták a rászoruló családok élelmiszercsomagjainak bővítését, ezzel elismerik a Fóti Szent Erzsébet Karitász erőfeszítéseit, munkáját.
 5. A templom búcsújának ünnepi szentmiséje december 8-án du. 5 órakor lesz. A szentmisét Dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti érsek atya fogja mondani.
 6. Adventi lelkigyakorlatunkat Rolik Róbert atya, egyházközségünk szülötte fogja tartani december 13-14-15-én, csütörtökön-pénteken és szombaton, este 6 órakor. Fél 6-tól már szentgyónási lehetőség lesz.
 7. December 16-án, vasárnap a 10 órás mise után nyílik meg Kocsi Márta, Kopp Csaba és Varga József kiállítása. A kiállított karácsonyfadíszek a templomban megvásárolhatók lesznek.
 8. Ma, a városi adventi koszorún az első gyertyagyújtás alkalmával Sebők Sándor plébános atya fog elmélkedni, valamint a Gondviselés Óvoda Napraforgó csoportosai szerepelnek rövid műsorral. Mindenkit szeretettel várunk délután 4 órára az Óvodakertbe!
 9. Hétfőtől megkezdődnek a roráték. Várjuk a kedves testvéreket a reggel 6 órakor kezdődő hajnali szentmisékre. Kérjük, szervezzék meg, hogy legyen zsíros kenyér, meleg tea azoknak, akik a hajnali mise után melegedni szeretnének a Közösségi házban.
 10. Szeretettel ajánljuk a kedves testvéreknek a Rózsafüzér imaszándékot: Az elhagyottakért, a hajléktalanokért, a szegénységben élőkért, és az őket segítőkért. Hálaadásul az elmúlt év kegyelmeiért. Városunk vezetőiért. Kérjük, hogy imádságaikba vegyék ezeket a szándékokat is.
 11. Kedden este ½ 7 órakor Berecz András előadó estjére hívjuk a Kedves Testvéreket. Ez alkalommal a Biblia magyarázat elmarad!
 12. December 2-22-ig a Nemzeti Színházban Mára kiállítás lesz. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 13. Városunk adventi programjai a hirdetőtáblán olvashatóak
 14. A templom felújításával kapcsolatos ünnepségre szeretettel várunk minden érdeklődőt, dec. 5-én, szerdán, de. 10:00 órára a templomba. Vendégünk lesz dr. Tuzson Bence államtitkár úr is.
 15. 15 Szeretettel köszöntjük a Ferenc, Olívia, Borbála, Barbara, Boróka, Vilma, Miklós, Döníz, Ambrus, Mária, Natália és Natasa nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!