» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. december 23

2018. december 23.

HIRDETÉSEK

  1. Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk bekapcsolódni a Szentségimádás iskolája című programba. Két turnust fogunk indítani, az elsőn inkább a felnőtteket, a másodikon pedig a fiatalokat várjuk szeretettel. A kitett űrlapon még lehet feliratkozni. Az első kurzus januárban kezdődik.
  2. Még kapható a kisboltban az egyházközségi Évkönyv a 2017. évről. Az előállítási költség 1600 Ft, de kedvezményes áron, 500 Ft-ért megvásárolható a templomban és a plébánián. Ugyancsak megvásárolható a 2019. évi egy oldalas egyházközségi naptár is 200 Ft-ért.
  3. Már lehet irodai időben szentmiséket íratni a jövő esztendőre. A szentmise mondatás stóladíja januártól 2000,- Ft lesz.
  4. Hamarosan vége az évnek. Köszönetet mondunk azoknak, akik rendezték már egyházközségi hozzájárulásukat. Akik még nem tették meg, azok a szentmise után a Lucentius kápolnánál, vagy irodai időben a plébánián megtehetik. Köszönjük!
  5. Már most jelezzük, hogy ministránsokat és fáklyás lányokat várunk az éjféli misére és a karácsony napi ünnepi szentmisére.
  6. December 24-én du. 3 órakor, szokás szerint, pásztorjátékot adnak elő gyermekeink.
  7. Szeretettel köszöntjük az Ádám, Éva, István, János, Kamilla, Tamás, Tamara és Dávid nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!