» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2019. január 06

2019. január 6.

HIRDETÉSEK

 1. Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk bekapcsolódni a Szentségimádás iskolája című programba. Január 10-én, csütörtökön este 7 órakor indul a szentségimádás iskolája a Közösségi Házban. Aki feliratkozott erre az alkalomra, kérjük, pontosan érkezzen.
 2. Továbbá hirdetjük a Kedves Testvéreknek, hogy a megszokott csütörtöki szentségimádások továbbra is este 6 órakor kezdődnek. Változás, hogy este 7 órakor megszakítjuk a szentségimádás iskolája programmal, ami 20:30-ig fog tartani. Aztán folytatódik a szentségimádás, illetve szokásos módon a zsolozsmával zárul.

 3. Még kapható a kisboltban az egyházközségi Évkönyv. Az előállítási költség 1600 Ft, de kedvezményes áron, 500 Ft-ért megvásárolható a templomban és a plébánián. Ugyancsak megvásárolható a 2019. évi egy oldalas egyházközségi naptár is 200 Ft-ért.
 4. Már lehet irodai időben szentmiséket íratni a jövő esztendőre. A szentmise mondatás stóladíja 2000,- Ft.
 5. Köszönetet mondunk azoknak, akik rendezték már egyházközségi hozzájárulásukat. Akik még nem tették meg, azok a szentmise után a Lucentius kápolnánál, vagy irodai időben a plébánián megtehetik. Köszönjük!
 6. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe a 2019-es Rózsafüzér imaszándékot, ami a padok végéről elvihető. A januári imaszándék: Településünk fejlődéséért, valamint Egyházközségünk tagjaiért, és vezetőjéért. Kérjük, hogy napi imádságaikba foglalják bele ezt a szándékot is.
 7. Ma vízkereszt ünnepe van. A víz megáldása után vihetnek majd haza a kedves testvérek szenteltvizet
 8. Kedden, 8-án, este fél 7-kor a Károlyi Kör szervezésében „Édesapám, Bene Ferenc” címmel vetített képes beszélgetés lesz ifj. Bene Ferenccel a Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 9. Sokan panaszkodtak, hogy nem kapják meg a hirdetéseket. Kérjük, hogy akik szeretnének feliratkozni az egyházközségi hírlevélre, a fotromkat@invitel.hu címre küldjék el internetes címüket.
 10. Jövő vasárnap, január 13-án a délelőtti szentmise után bérmálási oktatás lesz a plébánián.
 11. Szeretnénk ebben az évben is előadni a Jézus haláláról és feltámadásáról szóló mysztérium játékot. Kérem, hogy akik a régi szereplők közül vállalják újra a szolgálatot, és akik újonnan vállalnak szerepet, január 20-án a délelőtti szentmise után jöjjenek a Közösségi Házba megbeszélésre.
 12. Január 27-én a délelőtti szentmise után a Közösségi Házban megbeszélést tartunk, amelyre meghívjuk a Rózsafűzér Társulat minden vezetőjét és tagját. Nagyon szeretnénk, ha újabb érdeklődők is eljönnének!
 13. Mivel a szentségimádás iskolája csütörtökönként van, ezért, amíg ez a program tart, a FÉRFISÁTOR találkozói szerdánként lesznek. Mivel 9-én, szerdán Képviselő Testületünk tart megbeszélést, ezért a legközelebbi találkozó16-án este 7-kor lesz.
 14. A Margit-szigetre ebben az évben január 22-én, kedden megyünk. A szentmise este 6-kor fog kezdődni. a hölgyek egy szál fehér, a férfiak egy szál piros virágot hozzanak. aki teheti, hozzon mécsest vagy gyertyát. Aki busszal szeretne jönni, kérjük, hogy jelentkezzen a plébánián.
 15. Ma, az esti szentmise után ifjúsági hittan lesz a plébánián a középiskolás és az egyetemista korosztály számára.
 16. Szeretettel köszöntjük az Attila, Ramóna, Gyöngyvér, Marcell, Vilmos, Melánia, Ágota, Ernő, Veronika nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!