» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2019. január 27

2019. január 27.

HIRDETÉSEK

 1. 2019-ben azokat a sírhelyeket kell meghosszabbítani, amelyekbe utoljára 1994-ben temettek. Kérjük, hogy jelentkezzenek a plébánián azok a családok is, akik lemondanak a hozzátartozók sírjának meghosszabbításáról.
 2. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk a Közösségi Házban. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
 3. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
 4. Szeretnénk ebben az évben is előadni a Jézus haláláról és feltámadásáról szóló misztérium játékot. Még lehet jelentkezni szereplőnek. Fiatalokat és gyermekeket is várunk majd közreműködőként.
 5. Ma, a délelőtti szentmise után a Közösségi Házban megbeszélést tartunk, amelyre meghívjuk a Rózsafűzér Társulat minden vezetőjét és tagját. Nagyon szeretnénk, ha újabb érdeklődők is eljönnének!
 6. Kedden este felnőtt hittan és bibliamagyarázat lesz a plébánián. Szeretettel várunk új érdeklődőket is.
 7. Jövő vasárnap, február 3-án az esti szentmise után ifjúsági hittan lesz a plébánián.
 8. A téli időszakban a temetési misék kivételével a plébánián tartjuk a hétköznapi szentmiséket.
 9. Ebben az évben a Családtábor augusztus 18-24-ig, vasárnaptól szombatig lesz Balatonlellén. A plébánián lehet jelentkezni 10.000 Ft előleggel.
 10. Február 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén megáldjuk a testvérek által hozott gyertyákat, a szülők fölajánló imát mondanak gyermekeikért, a gyerekekkel pedig körmenetet tartunk a templomban.
 11. Szeretettel köszöntjük a Károly, Karola, Adél, Martina, Gerda, Jácinta, Gitta, Brigitta, Ignác, Karolina, Balázs és Oszkár nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!