» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2019. február 03

2019. február 3.

HIRDETÉSEK

  1. 2019-ben azokat a sírhelyeket kell meghosszabbítani, amelyekbe utoljára 1994-ben temettek. Kérjük, hogy jelentkezzenek a plébánián azok a családok is, akik lemondanak a hozzátartozók sírjának meghosszabbításáról.
  2. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
  3. Szeretnénk ebben az évben is előadni a Jézus haláláról és feltámadásáról szóló misztérium játékot. Még lehet jelentkezni szereplőnek. Fiatalokat és gyermekeket is várunk majd közreműködőként.
  4. Ma, az esti szentmise után ifjúsági hittan lesz a plébánián.
  5. A téli időszakban a temetési misék kivételével a plébánián tartjuk a hétköznapi szentmiséket.
  6. Ebben az évben a Családtábor augusztus 18-24-ig, vasárnaptól szombatig lesz Balatonlellén. A plébánián lehet jelentkezni 10.000 Ft előleggel.
  7. A Házasság Hete rendezvénysorozatot február 10-én, este 18 órakor katolikus gitáros szentmisével nyitjuk, Sebők Sándor plébános atya gondolataival. Majd a következő napokban egy kalandtúrára invitáljuk a párokat, melyről részletesen olvashatnak a rendezvény facebook oldalán. erre jelentkezni a következő címen lehet: hazassag.hete.fot@gmail.com Február 13-án, szerdán este 19 órától a katolikus közösségi házban Madocsai Bea újságíró, a Katolikus Rádió és a Kossuth Rádió munkatársa tart előadást, témája: Forduljatok (újra) egymás felé! Szombaton, február 16-án, este 18 órától egy beszélgetésre hívjuk a kedves párokat az evangélikus közösségi terembe, ahol három, különböző életszakaszban lévő párral beszélgetünk, a beszélgetést Vácziné dr. Takács Edit vezeti. A rendezvényt február 17-én, 10 órakor evangélikus istentisztelettel zárjuk, igét hirdet: Dr. Cserhátiné Szabó Izabella lelkész.
  8. A több mint húsz országban jelen lévő mozgalom célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire, valamint segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

  9. Szeretettel köszöntjük a Ignác, Brigitta, Balázs, András, Veronika, Ráhel, Ágota, Etelka, Ingrid, Dorottya, Dóra, Richárd, Aranka, Erik, Alex és Elvira nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!