» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. május 21

2017. május 21.

Húsvét VI. vasárnapja

HIRDETÉSEK

 1. Augusztus 6 és 12. között családtábort szervezünk Balatonlellén, amely a hittantáborral és a regnumi táborral egy időben lesz, egy üdülőben. Szeretettel várunk minden egyedülállót és a családokat is. Jelentkezni a plébánián lehet, itt lehet a részletek felől is érdeklődni. A hittantábor ára 15.000,- Ft, a családtábor ára gyermek: 23.000,- Ft, felnőtt 36.000,- Ft.
 2. Szükségessé vált a plébánia festése, amire májusban, vagy júniusban kerül sor. Legutóbb 2003-ban volt festés. A költség várhatóan 1.5 M Ft lesz. Szeretettel fogadjuk a testvérek adományait, hozzájárulását a kiadásokhoz, amit ezúton is köszönünk.
 3. A Manréza Lelkigyakorlatos Ház felajánlásával lehetőség van egyhetes, a hétköznapi munka közben végezhető, személyesen kísért lelkigyakorlat végzésére. Helyszín a fóti plébánia. Jelentkezni és felvilágosítást kérni a plébánián lehet. Jó lenne, ha legalább még négyen jelentkeznének, mert csak megadott létszám elérése esetén jönnek megtartani a programot.
 4. Kérjük, hogy a tavaszi és nyári időszakban egy-egy család, vagy akár egyedül is valaki „fogadjon örökbe” néhány négyzetmétert a plébánia és a templom előtti kertből. Elsősorban gyomlálásról és kapálásról van szó. Nagy segítség lenne ez a közösségünknek!
 5. Még tartanak a májusi litániák, amik este fél 7-kor kezdődnek. Pénteken azonban az esti szentmise után végezzük, vasárnap pedig a Kedves Testvérek az esti mise előtt maguk végzik a litániát.
 6. Május 27-én, szombaton 7-11 óráig ruhavásár lesz a Közösségi Házban.
 7. Május 28-án, vasárnap este 7 órakor kerül megrendezésre a már hagyományosnak mondható Ifjú Muzsikusok koncertje. Mindenkit szeretettel várunk erre a nagyon szépnek ígérkező programra.
 8. Június 4-én vasárnap az esti szentmisén egy norvég kórus fog szolgálni, akik a szentmise után egy rövid koncertet is adnak. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket az esti szentmisére és a koncertre.
 9. A Zeng a lélek népművészeti fesztivál június 10-én, szombaton délután kerül megrendezésre a plébánia udvaron. Részletek a honlapon és a hirdetőtáblán találhatók. Szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.
 10. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán újra indul a katekéta-lelkipásztori munkatárs levelező alapképzés. Érdeklődni az iskola honlapján, a hirdető táblán és a plébánián lehet.
 11. Ma egész nap a plébánia felújítására kérjük a Kedves Testvérek adományait!
 12. Szeretettel köszöntjük a Rita, Júlia, Dezső, Eszter, Eliza, Vanessza, Orbán, Fülöp, Evelin, Emil és Csanád nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!