» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. augusztus 27

2017. augusztus 27.

Évközi XXI. vasárnap

HIRDETÉSEK

  1. Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy továbbra is lehet támogató jegyeket vásárolni a plébánián az óvodaépítés javára.
  2. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. A Magyar Püspöki Kar azt kéri, hogy aki saját jövedelemmel rendelkezik, jövedelme legalább 1%-ával segítse a közösségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken. Vannak, akik megbízást adnak a bankjuknak, hogy havonta bizonyos összeget utaljon át az egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
  3. Sajnos, nagyon gazos, gyomos a temető. Kérjük a kedves testvéreket, hogy segítsenek irtani a temetőben a gyomot, a parlagfüvet. Aki teheti, ne csupán a családi sír körül tisztítsa ki a gyomot, tegyen rendet, hanem a tágabb környezetben is.
  4. Már lehet jelentkezni a plébániai hittanórára azoknak, akik még sose jártak hittanra. Egyházközségünkben csak az járulhat első szentáldozáshoz, aki három éven keresztül részt vesz a plébániai hitoktatáson. A régi hittanosaink a jövő héten kapnak tájékoztatást arról, hogy mikor lesz a hittanórájuk.
  5. A Veni Sancte szeptember 3-án, vasárnap lesz, és szeptember 4-én, hétfőn már kezdődnek a hittanórák.
  6. Szeptembertől a péntek esti szentmisék 17:30-kor, a szombati kisalagi és a vasárnap esti szentmisék pedig este 6 órakor kezdődnek.
  7. Szeretettel köszöntjük az Ágoston, Beatrix, Erna, Rózsa, Erika, Egyed, Egon, Rebeka, Dorina és Hilda nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!