» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. december 10

2017. december 10.

Advent 2. vasárnapja

HIRDETÉSEK

 1. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról a kedves testvérek! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken, valamint átutalással is lehet rendezni az Egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
 2. Szeretettel kérjük azokat a családokat, akik megtehetik, hogy gondoljanak a szegényebb sorsú emberekre. A Karolj fel egy családot program keretében jó lenne, ha továbbra is tudnánk támogatni a rászorulókat.
 3. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klub van a Közösségi Házban. Mondják el azoknak, akiket érinthet ez a lehetőség!
 4. Várjuk a gyermekeket és a fiatal szereplőket szombaton 9 órára a templomba, pásztorjáték próbára.
 5. A város adventi és karácsonyi programjai a hirdetőtáblán megtekinthetők.
 6. A mai napon ünnepeljük templomunk első búcsúnapját. A szentmisét és a prédikációt Erdélyből a csernakeresztúri plébános, Tóth János atya fogja mondani.
 7. A reggel 6 órakor kezdődő a hajnali misékre szeretettel várunk mindenkit. A hajnali misék után a gyerekek és a felnőttek bemehetnek a Közösségi Házba melegedni és teát inni, zsíroskenyeret enni. Jó lenne, ha az autóval közlekedő testvérek vállalnák, hogy a környezetükben élőket elhozzák a hajnali misékre, ezzel is segíthetünk egymásnak.
 8. A kisboltba új könyvek és egyéb karácsonyi ajándéknak való cikkek érkeztek, melyeket szeretettel ajánlunk a kedves testvéreknek.
 9. A ferences testvérek által összeállított adventi előkészületet segítő összeállítás a padok végén található. Kérjük, hogy vigyenek belőle a kedves testvérek, használják az adventi időszakban.
 10. Ma, a szentmise után, 11:30-kor az óvodakertben meggyújtjuk a második gyertyát az adventi koszorún. A rövid elmélkedést Filemon Zsolt baptista lelkész tartja. Mindenkit kérünk, hogy maradjanak itt ezen a kedves áhítaton.
 11. Már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő esztendőre!
 12. Köszönettel vesszük a karácsonyi virágokra szánt adományokat.
 13. előre jelezzük, hogy a pásztorjátékot december 24-én, vasárnap, du. 3-kor fogjuk előadni. Figyeljünk arra, hogy 24-én, vasárnap, csak délelőtt 10 órakor lesz szentmise! Az esti szentmise elmarad, hogy a családok együtt ünnepelhessék a szentestét.
 14. Szeretettel köszöntjük az Árpád, Franciska, Gabriella, Luca, Otília, Szilárd és Lázár nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!