» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. február 18

2018. február 18.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt a helyszín változik. Akiket ez érinthet, érdeklődjenek a plébánián.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Az elektromos orgona vásárlásához továbbra is kérjük a kedves testvérek adományait! Köszönetet mondunk azoknak, akik már segítettek ebben!
  4. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
  5. Kérjük, hogy aki tud, hozzon barkaágat a nagyböjti szertartásokhoz.
  6. Ne felejtsék el a kedves testvérek, hogy nagyböjt péntekein hústilalom van 14 éves kortól halálunkig. A böjti napokon mindenkinek lelkiismereti kötelessége az önmegtartóztatás gyakorlása is.
  7. Ma este a szentmise után ifjúsági hittan, kedden este 7 órakor pedig felnőtt hittan és bibliamagyarázat lesz a plébánia nagytermében.
  8. Ma, a hónap harmadik vasárnapján délután 4-6 óráig szentségimádás lesz a templomban. Várjuk a kedves testvéreket a közös imádságnak erre az alkalmára.
  9. Szeretettel köszöntjük a Zsuzsanna, Aladár, Álmos, Eleonóra, Gerzson, Zétény, Alfréd, Mirtill, Mátyás, Jázmin és Géza nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!