» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. március 04

2018. március 4.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt templom melletti volt zárda épületben vannak a találkozók.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Az elektromos orgona vásárlásához továbbra is kérjük a kedves testvérek adományait! Köszönetet mondunk azoknak, akik már segítettek ebben!
  4. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
  5. Kérjük, hogy aki tud, hozzon barkaágat a nagyböjti szertartásokhoz.
  6. Ne felejtsék el a kedves testvérek, hogy nagyböjt péntekein hústilalom van 14 éves kortól halálunkig. A böjti napokon mindenkinek lelkiismereti kötelessége az önmegtartóztatás gyakorlása is.
  7. A betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása 2018. március 18-án, nagyböjt 5. vasárnapján lesz. Már lehet jelentkezni a plébánián annak, aki fel szeretné venni ezt a szentséget.
  8. Március 18-án Karitász Csoportunk a húsvéti csomagok elkészítéséhez gyűjtést rendez. Tartás élelmiszereket, konzerveket, tisztítószereket hozzanak a Kedves Testvérek. A Karitász csoport tagjai húsvéti díszeket, tárgyakat is készítettek. Ezek megvásárlásával is lehet segíteni a csomagok elkészítését.
  9. Szeretettel köszöntjük az Adorján, Adrián, Leonóra, Inez, Tamás, Tomaj, Zoltán, Franciska, Fanni, Ildikó és Szilárd nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!