» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. március 11

2018. március 4.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt templom melletti volt zárda épületben vannak a találkozók.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Az elektromos orgona vásárlásához továbbra is kérjük a kedves testvérek adományait! Köszönetet mondunk azoknak, akik már segítettek ebben!
  4. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
  5. Ne felejtsék el a kedves testvérek, hogy nagyböjt péntekein hústilalom van 14 éves kortól halálunkig. A böjti napokon mindenkinek lelkiismereti kötelessége az önmegtartóztatás gyakorlása is.
  6. A betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása 2018. március 18-án, nagyböjt 5. vasárnapján lesz. Jelentkezhet a plébánián, aki fel szeretné venni ezt a szentséget. Előtte, március 15-16- 17-én, csütörtöktől szombatig nagyböjti lelkigyakorlatot tartunk az este 6 órakor kezdődő szentmise keretében. A nagyböjti beszédeket akolitusaink, Erdei Attila, Gyüre József és varga Gábor mondják.
  7. Március 18-án Karitász Csoportunk a húsvéti csomagok elkészítéséhez gyűjtést rendez. Kérjük, hogy tartós élelmiszerekkel, konzervekkel, tisztítószerekkel támogassák a Kedves Testvérek a húsvét előtti gyűjtést. A Karitász csoport tagjai húsvéti díszeket, tárgyakat is készítettek. Ezek megvásárlásával is lehet segíteni a csomagok elkészítését.
  8. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
  9. Szeretettel köszöntjük a Gergely, Krisztián, Matild, Tilda, Kristóf, Henrietta, Vidor, Gertrúd, Patrik, Sándor és Ede nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!