» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. április 01

2018. április 1.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de. fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. A Közösségi Házban folyó munkálatok miatt templom melletti volt zárda épületben vannak a találkozók.
  2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
  3. Kitettük a kisbolthoz az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatokat. Megtalálhatók a magyar Katolikus Egyház, a katolikus óvodát támogató Docete et Educate Alapítvány, a Fóti Római Katolikus Templomért Alapítvány és az átmeneti otthont, házi szakápolást támogató Károlyi Klarissza Alapítvány adószámát tartalmazó rendelkező nyilatkozatok. Kérjük, hogy vigyenek belőle ismerőseiknek is.
  4. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
  5. Köszönetet mondunk azoknak, akik adományaikkal, munkájukkal széppé tették egyházközségünk ünnepét!
  6. A Gondviselés Óvodában Nyílt napot tartunk az érdeklődő családok részére április 5-én és 6-án 10-12 óráig. Szeretettel várjuk a gyermekükkel óvodába készülő családokat ismerkedésre, közös játékra. Kérjük a kedves testvéreket, szóljanak környezetükben azoknak, akiket érint ez a lehetőség.
  7. Az óvodai beíratás időpontja 2018. május 2-3- 4. szerda-péntek, 8–16 óráig. A plakát a hirdetőtáblán olvasható.
  8. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket, különösen a szülőket 2018. április 3-án, húsvét utáni kedden, este 7-re a plébánia Közöségi Házába, Uzsalyné Pécsi Rita előadására, melynek címe: A szülők felelőssége és feladata a gyermek vallásos nevelésében.
  9. Szeretettel köszöntjük az Áron, Buda, Richárd, Izidor, Vince, Vilmos, Bíborka, Herman és Dénes nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!