» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. május 20

2018. május 20.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
 2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
 3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 4. Kérjük a kedves testvéreket, fogadjanak örökbe egy kis területet a templom, és a plébánia előtti kertből, ami gondozása nagy segítség. Előre is köszönjük!
 5. Az idei családtábor Balatonlellén, 2018. augusztus 5-11-ig lesz. Már lehet jelentkezni a plébánián 10.000 Ft előleggel.
 6. Idei hittanos táborunk július 28. – augusztus 4. között lesz Zebegény közelében. A hittanórákon mindenkihez eljuttatjuk a jelentkezési lapot. Kérjük vissza a kitöltött lapokat.
 7. Fóton lesz a VII. Váci Egyházmegyei Szentgyermekség találkozó június 2-án szombaton. Missziós gyerekek jönnek Vecsésről, Pásztóról, Patakról, Bugyiról, Rádról, Nagybárkányból. 10 órakor kezdődik a szentmise, utána ismét előadjuk a Totus Tuus című színdarabot. Szívesen fogadjuk a segítséget, (sütemény sütése, főzés…) amit előre is köszönünk!
 8. Papírgyűjtést szervezünk az óvoda javára a plébánián. Mindenféle papírt várunk a plébánia udvarán elhelyezett konténerbe. Kérjük, segítsenek ilyen módon is a kedves testvérek.
 9. A Károlyi Kör újabb programra hívjuk a kedves testvéreket. 2018. május 29-én, kedden este fél 7-től a plébánia Közösségi házába, ahol Ullmann Péter Ágoston premontrei szerzetes előadását hallgathatjuk meg. A cím: Inkább létezni, mint látszani – emlékezések a kommunizmus évtizedeiről és az újrakezdésről. Jó lenne, ha időt szakítanának a testvérek az előadás meghallgatására. Ne hagyjuk feledésbe merülni a múltat, a magyar történelmet!
 10. Május 27-én vasárnap az esti szentmise után hagyományainkhoz hívenmegtartjuk az ifjú muzsikusok koncertjét itt a templomban. Egyházközségünk fiataljainaik előadását hallgathatját meg az érdeklődők. Szeretettel várunk mindenkit!
 11. A nyári hónapokban (június, július, augusztus) nem lesz Kisalagon szentmise.
 12. Szeretettel köszöntjük a Júlia, Rita, Eszter, Eliza, Vanessza, Orbán, Fülöp, Evelin és Hella nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!